Babayiğit, engellileri ziyaret etti

Babayiğit, engellileri ziyaret etti
Ak Parti Büyükçekmece ilçe Başkanı Av.Celal Babayiğit ve yönetim kurulu üyeleri İlçede bulunan Rehabilitasyon merkezleri ve engelli aileleri ziyaret ettiler.

Dünya özürlüler günü nedeniyle Celaliye İsmail çile eğitim uygulama okulu ve iş eğitim merkezinde başlayan ziyaret programında özürlü çocuklarımız renkli gösteriler düzenlediler, özürlü annelerin yaptığı konuşmalarda ise duygusal anlar yaşandı. Özürlü aileleri de ziyaret eden ilçe başkanı Av.Celal Babayiğit Kumburgaz merkez mahallesin de ikamet eden aslı’nın doğum gününü ailesi ile birlikte kutladı. Başkan Babayiğit, Engellilerle alakalı geçmişten bu yana süre gelen engellilerin toplumsal hayata dahil edilmesine yönelik çalışmaların süreklilik arz ettiğini belirterek ilçe kapsamında yaşayan engellilerin sosyal yaşama uyum sağlaması açısından AK Parti İlçe teşkilatı olarak her türlü katkıyı sağlayacaklarını ifade etti.
Dünya özürlüler günü kapsamında ziyaret edilen eğitim kurumlarında ailelere Ak Partililer tarafından tekerlekli sandalye bağışı yapıldı. Samimi ve içten sohbetler ile geçen ziyaretlerde engelli aileler memnuniyetlerini ifade ederek ilçe başkanı Babayiğit ve yönetimine teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.