Bayram tatiline otobüsle gidecekler dikkat!

Bayram tatiline otobüsle gidecekler dikkat!
Kurban Bayramı dolayısıyla Tekirdağ Şehirler Arası Otogarı'ndaki otobüslerde doluluk oranı yüzde 90'a ulaştı. Otobüs firmaları ise vatandaşların mağdur olmaması için ek sefer düzenleyeceklerini belirtti
Kurban Bayramı yaklaşırken Tekirdağ’dan birçok ile sefer düzenleyen otobüs firmalarında doluluk oran yüzde 90’ları geçti.

Vatandaşların mağdur olmamaları için otobüs biletlerini bir an önce almaları gerektiğini söyleyen otobüs firması sahibi Hakan Çoşar, "Bayram yaklaşıyor. Otobüslerin doluluk oranı arttı. Hemen hemen yer kalmadı.

Vatandaşlara tavsiyem biletlerini bir an önce alsınlar ki ona göre ek sefer açalım, kimse zor durumda kalmasın. Biz yeterince ek sefer açıyoruz, günübirlik seferlerimizi çoğaltıyoruz. İnşallah vatandaşlar mağdur olmadan iyi bir bayram geçirir.

SON GÜNE BIRAKMAYIN!

Uzun yolların hepsi dolu. İzmir, Denizli, İstanbul’dan doğuya olsun Karadeniz olsun bütün araçların yüzde 90’ı doldu. Firmalar satılan biletlere göre ek seferler açmaya çalışıyor. Uzun yola gideceklere tavsiyem bir an önce biletlerini alsın yoksa zorluk çekerler. Son güne biletleri bırakmayın" dedi.

Firma çalışanı Sedat Korkut  ise "Vatandaşların biletlerini erken alması durumunda biz de onlara yardımcı olmak amacıyla ek seferler düzenliyoruz. Şu an için otobüslerimizdeki doluluk oranı yüzde 80’leri geçti. Vatandaşlar biletlerini bir an önce alırlarsa mağdur olmadan gitmek istedikleri şehirlere kolaylıkla gider" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.