Binler, sokak iftarlarında biraraya geliyor

Binler, sokak iftarlarında biraraya geliyor
Küçükçekmece Belediyesi, Yeşilova ve Cennet Mahallesinde Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla kurduğu iftar sofrasında yine binlerce vatandaşı buluşturdu.

Küçükçekmecelilerin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği  iftar sofralarına, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay başta olmak üzere, Ak Parti İlçe Başkanı Temel Karadeniz, ünlü sanatçı Bülent Serttaş ve şair Mehmet Nalbant da oturdu.

‘BU SOFRA GÖNÜL SOFRASI’

İftar öncesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Aziz Yeniay iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, “Ramazan, rahmet,  bereket ve paylaşma ayıdır. Bu sofralar, gönül, dostluk, muhabbet sofrası. Burada, sadece lokmalarımızı değil, gönülleri, dostluğu paylaşıyoruz. Bu nedenle ben, bizi yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.”diyerek herkese teşekkür etti. Öte yandan vatandaşlar,  şair Mehmet Nalbant’ın okuduğu ilahi tadındaki şiirle duygu dolu anlar yaşadı. 

Ayrıca iftardan sonra Yeşilova Merkez Camii’ nde vaaz veren ilahiyatçı Ömer Döngeloğlu da, Peygamber Efendimiz’i (SAV) ele alarak, sabretmeyi, sabretmenin faziletlerini anlattı. Program sonunda ise Küçükçekmece Belediyesi tarafından tüm katılımcılara şerbet ikram edildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.