'Bitsin artık bu terör'

'Bitsin artık bu terör'
Şehit uzman çavuş Yıldırım, gözyaşları arasında toprağa verildi

Şehit Uzman Çavuş Abdülmecit Yıldırım için Bursa Ulu Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene şehit uzman çavuşun eşi Zümrüt Yıldırım, 3,5 yaşındaki oğlu Baturalp Yıldırım, babası Kenan Yıldırım, annesi İlgi Özkan ile Bursa Valisi Şahabettin Harput, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Sena Kaleli, CHP Bursa Milletvekili Kemal Ekinci, Ak Parti Bursa Milletvekilleri Önder Matlı, İsmet Su, Mustafa Öztürk Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Zeki Es, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Recep Altepe ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze, Ulu Camii avlusuna getirilmeden önce gençler tarafından yaklaşık 150 metre uzunluğunda ve üzerinde Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale şehitleri için yazdığı “Vurulmuş tertemiz alnından uzanmış yatıyor. Bir hilal uğruna ya Rab ne güneşler batıyor' yazılı pankart açıldı.

Cenaze töreninde şehit yakınlarının gözyaşları yürekleri dağlarken, şehit yakınları, Ak Parti milletvekillerine “Bitsin artık bu terör. Akan kanlar dursunö diye seslendiler.

İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdülmecit Yıldırım’ın bayrağa sarılı cenazesi omuzlarda taşınarak top arabasına yüklendi. Bu sırada terör örgütünü lanetleyen sloganlar atıldı.

Şehit Uzman Çavuş Yıldırım’ın cenazesi daha sonra Hamitler Garnizon Şehitliği’nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.