Büyükçekmece ailesine dev sosyal tesis

Büyükçekmece ailesine dev sosyal tesis
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sahildeki "Eğlence Merkezi" olarak bilinen bölgeye, Büyükçekmece ailesinin huzur ve güven içinde zaman geçirebileceği "ikinci evim" diyebileceği çok kapsamlı bir sosyal tesis yapacaklarını açıkladı.

Büyükçekmece Belediyesi'nin geçtiğimiz hafta yapılan koordinasyon toplantısında ilçenin geleceğine ilişkin çok önemli kararlara imza atıldı.

 

Toplantı 5 saat sürdü

 

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün başkanlığında gerçekleşen Koordinasyon Toplantısı'na belediye başkan yardımcıları, başkan danışmanları ve ilgili daire müdürleri katıldı.Yaklaşık 5 saat süren toplantıda, Büyükçekmece'de hayata geçirilecek projeler belirlendi. ayrıca ilçenin her geçen gün artan nüfusu göz önünde bulundurularak, ilçe merkezinde sıkıntı yaşanan bölgelerde  yeni trafik düzenlemesine gidilmesi de kararlaştırıldı. Bu kapsamda Dizdariye Mahallesi için yeni bir planlama yapılacak. Yeni düzenleme hayata geçirilinceye kadar saat 07:00 - 21:00 arasında bölgedeki güvenli trafik akışı zabıta memurları tarafından sağlanacak.

 

Çocuk parkları çitle çevrilecek

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla ilçeye hem yeni çocuk parkları kurulacak, hem de mevcut bazı parkların etrafı güvenlik ve sağlık açısından çitle çevrilecek. Başkan Akgün, trafiğin yoğun olduğu bölgelerde çocuk parklarının çitle çevrilmesi yönünde talimat verdi. Ayrıca çocuk parklarına kedi ve köpeklerin tuvaletlerini yapmalarının da önüne geçileceğini belirten Başkan Akgün, "Büyükçekmece halkı bu konuda duyarlıdır. Çocuklarımızın sağlığı için parkları çitle çevirip, uyarı levhaları koyacağız. Bunun dışında kedi ve köpeklerin tuvalet ihtiyaçları içinde noktalar oluşturulacak. Yeni yapılacak parklarımızda, engelli çocuklarımızı da düşünerek onlara uygun oyun ve spor aletleri kurulacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.