Büyükçekmece ilçe protokolü iftarda buluştu

Büyükçekmece ilçe protokolü iftarda buluştu
Büyükçekmece Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen ilçe protokolü, şehit aileleri ve gaziler için verilen iftar yemeği Hadımköy Kilisli Restauran'ta gerçekleştirildi.

Başkan Akgün'ün iftar davetine Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, İlçe Emniyet Müdürü Gafar Demir, Nüfus Müdürü Sinan Akan, mahalle muhtarları ve siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, ilçede görev yapan müdür, bürokrat, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve şehit ailesi yakınlarıyla gaziler katıldı.




Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Büyükçekmece protokol iftarının ev sahibi eğitim hayırseveri Ömer Gültekin ağabeyimizdir. Büyükçekmece’de yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca sayın kaymakamımıza, daire müdürlerimize, mahalle muhtarlarımıza, şehit aileleri ve gaziler katılımları için teşekkür ediyorum. Ramazan'ı Şerif, birlik beraberlik, sevgi ve hoşgörü ayı. Tüm iyi niyet ve güzelliklerin birleştiği ve arşı alaya yükseldiği bir ay. Bu ay içinde bu güzide şehir içinde yaşayan ve hizmet veren kişiler olarak birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.