Büyükçekmece’ye bir park daha…

Büyükçekmece’ye bir park daha…
Büyükçekmece’de yeşil alan artıyor…

Büyükçekmece halkının sosyal donatı ve yeşil alanlarını genişletmeye devam eden Büyükçekmece Belediyesi, her ay ilçenin birçok noktasına çocuk parkı kazandırıyor.
Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce Kumburgaz Yenimahalle’de yapımı başlanan semt parkı, çok yakında hizmete girecek.
Rüya Caddesi ile Şirinler Caddesinin kesiştiği 300 m2.lik alanda yapılan semt parkının çok kısa zamanda bitirileceğini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “İlçenin belli noktalarına çok amaçlı park çalışmalarını yaparak, bölge halkının hizmetine sunuyoruz” dedi.
Parkın tamamlandığında çocukların olduğu kadar, yaşlılarında rahat edeceğini belirten Başkan Akgün, “Parkın inşaat kısmı bitmek üzere. İnşaatı bittikten sonra da çocuk oyun grubu, oturma bankları ve son aşama olarak ta peyzaj çalışması yapılacak. Bu çalışmamız bittiğinde bu park sokağın görüntüsünü değiştirerek hem göze hitap edecek, hem de çocuklarımız ve yaşlılarımızın rahatlıkla dinlenebileceği bir alan haline gelecek” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.