Çatalca'da çifte denetim

Çatalca'da çifte denetim
Çatalca Belediyesi fırınları ve pazar yerlerini teftiş etti.


Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki ekmek fırınlarını ve halk pazarını denetledi.

Zabıtalar hijyen ve ekmek gramajı hususunda denetleme yapan ekipler, gramajı düşük olan fırınlar hakkında işlem yaptı. Zabıta Müdürlüğü Ekipleri yaptığı denetimlerde, denetlenen iş yerlerinin çalıştırma ruhsatı ve üretilen ekmeklerin gramajlarını inceledi. Ekmek fırınlarının sağlık ve hijyen kurallarına uygun olup olmadığı da kontrol edildi.

Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede kurulan halk pazarında da denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Her hafta kurulan halk pazarında esnafları denetleyen ekipler, ayrıca Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Zabıta Noktası’na da bir terazi kurarak, vatandaşlar tarafından alınan ürünleri zaman zaman tartıyor.

Halk pazarında yapılan ani denetimler sonucunda pazar esnafının kendine çeki düzen vermesi ve daha iyi şartlarda ürün satmaları amaçlanıyor. Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından halk pazarında, halkın sağlığı ve huzuru için yapılan denetimlerde büyük bir olumsuzluğa rastlanmadı. Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından görülen eksikliklere karşı halk pazarı esnafı uyarıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.