CHP’den “Gazi”lere ziyaret

CHP’den “Gazi”lere ziyaret
CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, dün Muharip Gaziler Derneği Silivri Şube Başkanı Adnan Gürcan’ı ziyaret ederek sıkıntı ve taleplerini dinledi. Gürcan, dernek olarak yapılan desteklere teşekkür etti.

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek sıkıntı ve taleplerini dinledi. Tuğlu’ya ziyaretinde İlçe Sekreteri Turgut Saygın, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Kader Aydın, Gülay Şahan, Günay Noyan, Hüseyin Şahin ve İlçe Kadın Kolu Başkanı Nazan Kaçar eşlik etti. Tuğlu, Gazilerin yanında olmanın ve onlara destek verebilmenin kendileri için büyük mutluluk olduğunu ifade ederken, Gürcan da yapılan katkılara teşekkür etti.

TUĞLU: SİZLERİN YANINDA OLMAK BÜYÜK MUTLULUK

 CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Muharip Gaziler Derneği Silivri Şubesi’ni ziyaretinde, Gazilerin hangi şartlarda yaşamlarını sürdürme mücadelesi verdiklerini çok iyi bildiğini ifade ederken, “Burada sizlerle birlikte olmak çok güzel. Sizlerin hangi zor şartlar altında yaşam mücadelesi verdiğinizi çok iyi biliyoruz. Özellikle ekonomik şartlar açısından bakıldığında, iyileştirmeler yapılmasının gerekliliği çok net bir şekilde görülüyor. Sizler ki bu vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadele vermiş kişiler olarak bizlerin kalbinde ayrı bir yerde duruyorsunuz. Bizler sizlerden gelen talepler doğrultusunda bir sıkıntınıza çözüm üretebildiğimiz zaman inan çok mutlu oluyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bize ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum” dedi.

GÜRCAN: “GAZİ’NİN NE OLDUĞUNU ANLATMAYA ÇALIŞTIK”

 Muharip Gaziler Derneği Silivri Şubesi Başkanı Adnan Gürcan da, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Gürcan, “Özellikle CHP’yi daha sık aramızda görmek istiyoruz. Ama herkese de kapımız açık. Bizler bu dernek çatısı altında kimi zaman dalga dahi geçilen ‘Gazi’liğin ne olduğunu halkımıza anlatmak için mücadele verdik. Sanırım bunu da başardık. Tabi bunları yaparken de sizlerin desteğinden aldığımız güç ile hareket ettik” dedi.

“MAAŞLARIMIZDA İYİLEŞTİRME İSTİYORUZ”

Dernek Başkanı Gürcan sözlerine şöyle devam etti: “Gaziler arasında ayrım yapılıyor. Sosyal güvencesi olanlara 350 TL civarında maaş ödemesi yapılırken, bunun dışında kalanlara daha yüksek ödemeler yapılıyor. Biz onlara da daha azı verilsin demiyoruz ancak maaşlarda bir düzenleme, bir iyileştirme yapılmasını bekliyoruz. Türkiye geneline bakacak olursanız, çok zor şartlarda, yiyecek lokma bulamayan nice gazi arkadaşlarımız var. Biz bunun mücadelesini veriyoruz. 

“IŞIKLAR’DAN ALLAH RAZI OLSUN”

Sayın Belediye Başkanımız Özcan Işıklar’a da buradan ayrıca teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Derneğimize bugüne kadar büyük destekler verdi. Tabi ki, belde belediyelerinin kapatılmasıyla birlikte merkez belediyenin görev alanı ve sorumlulukları da oldukça arttı. Herkes doğal olarak belediyeden bir şeyler bekliyor ve zaman zaman gerçekleşmeyen talepler olunca da kızıp darılmalar yaşanıyor. Ama bu böyle olmamalı. Bu kadar büyük bir sorumluluğun altına girmiş olan bir belediyenin her şeye yetişmesini beklemek doğru değil. Hoşgörü, anlayış ve sabırla hareket etmek zorundayız. Biz Muharip Gaziler Derneği Silivri Şubesi olarak Belediye başkanımızdan çok memnunuz. Allah razı olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.