Esenyurt’ta çifte mutluluk

Esenyurt’ta çifte mutluluk
Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen 2 bin çocuk için sünnet,200 çift için nikâh töreni renkli görüntülere sahne oldu. Esenyurt Hakan Şükür Stadı’nda düzenlenen etkinliğe katılanlar iki mutluluğu aynı anda yaşama fırsatı buldular.
Sihirbaz uçurdu, davetliler şaştı

Nikâh töreni öncesi davetliler için hokkabaz, ateşbaz ve sihirbaz gösterisi yapıldı. Sihirbaz Zanadu, yeteneklerini şölene katılanlar için sergiledi. Birbirinden ilginç numaraları stadı dolduranlar için sergileyen Zanadu, seyircilerin arasından aldığı bir çocuğu uçurarak davetlilerin ağzını adeta açık bıraktı. Ateşbaz ve hokkabazın yaptığı gösteriler ise büyük alkış topladı.

Kadıoğlu; ‘En az onlar kadar mutluyuz’

Törende 200 çifti evlendirdiklerini, 2 bin çocuğu sünnet ettirdiklerini hatırlatan Esenyurt Belediye Başkanı Nemci Kadıoğlu, “Bugünü kutluyoruz. Halkımıza bu yönde hizmet götürdüğümüz için çok mutluyuz. İnşallah çok mutlu, Türk örf ve adetlerimize uygun birer çift olurlar. Sünnet olan evlatlarımızı geleceğe hazırladık. İnşallah bir gün yine böyle bir törenle onların da nikâhını kıyarız” dedi.

 Orhan Hakalmaz ve Erkam Aydar coşturdu

Gecenin finali ise O Ses Türkiye yarışmasının sevilen ismi Erkam Aydar ve türkülerin sevilen sesi Orhan Hakalmaz konseri oldu.
 İlk olarak sahneye çıkan Erkam, sevilen şarkıları alanı dolduranlar için söyledi. Genç sanatçıya sevenleri eşlik etti.
Orhan Hakalmaz ise birbirinden hareketli türküleri davetliler için seslendirdi. Hakalmaz’ın söylediği oyun havalarına bütün stadın yanı sıra gelin ve damatlarda halay çekerek katıldı.

Gecede Esenyurt Belediye Başkanı Nemci Kadıoğlu, temsili olarak 5 çiftin nikâhını kıydı.
Nikâhı kıyılan ve sünnet edilen gençlerin arasında yapılan çekiliş ile çeşitli hediyeler dağıtıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.