Ev hanımlarına başkan desteği

Ev hanımlarına başkan desteği
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ilçeye bağlı Kabakça köyünde ev hanımlarına destek oldu. Başkan Cem Kara kendisini makamında ziyaret edip, evlerinde yaptıkları ürünlerini pazarlamak isteyen Kabakça köylü ev hanımlarına satış mağazası açtı.
 Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ilçe ve mahallerdeki ev hanımlarına destek olmaya devam ediyor. Başkan Cem Kara bu çerçevede yaptığı çalışmalar neticesinde Çatalca Kabakça köyünde ev hanımlarının ev ekonomisine katkı sunması anlamında köyde bir satış mağazası açtı. Kabakça köyü ev hanımları tarafından kurulan ve Çatalca Belediyesi’nin destek ve katkıları ile önceki gün Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından açılışı gerçekleştirilen ‘Komşu Anne Ev Ürünleri Satış Mağazası’ daha ilk günden büyük bir ilgi gördü.

 Kabakça köyü ‘Komşu Anne Ev Ürünleri Satış Mağazası’nın açılışında konuşan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, bayanların yanında olduğunu hatırlatarak, Kabakça köyünde bu projede yer alan bayanları da kutladı. Başkan Cem Kara “Buranın açılmasında emeği olan buraya katkı sunan tüm kadınlarımızı ev hanımlarımızı kutluyorum. Her şey çok güzel olmuş” dedi. Başkan Cem Kara “Hepimizin bildiği gibi ilçemize özellikle hafta sonu büyük bir akın var. Büyük şehirlerin gürültüsünden bunalan insanlarımız Çatalca’mıza geliyor. İlçemiz doğa harikası bir bölge. Yeşiliyle, doğasıyla, mavisiyle İstanbul’un adeta göz bebeği, ilçemize gelen insanlarımız buradan alışveriş yaparak tamamen doğal ürünler alarak hem farklı ve sağlıklı ürünler alacak hem de bu alışverişleriyle siz ev hanımlarımızın ev ekonomilerine katkı sunacaklar. Emek ve gayretlerinizden dolayı sizleri bir kez daha kutluyorum” dedi. Belediye Başkanı Cem Kara konuşmasının ardından bayanlarla ile birlikte Kabakça köyü ‘Komşu Anne Ev Ürünleri Satış Mağazası’nın açılış kurdelesini kesti. Belediye Başkanı Cem Kara açılışın ardından Kabakça köyü muhtarı Nadir Koyuncu ile birlikte satış mağazasını gezerek ev ürünleri hakkında bilgi aldı. Açılış sonrası davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.     

 Çatalca Belediyesi’nin katkısı ve destekleri ile yapılıp hizmete giren ‘Komşu Anne Ev Ürünleri Satış Mağazası’ndan Kabakça köyünde yaşayan ev hanımları tamamen kendi el emekleri ile yapılan ürünlerini halkın beğenisine sunacak. Satış mağazasından Kabakça köyünde yaşanan tüm ev hanımları rahatlıkla faydalanabilecek.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.