Ferman Toprak Lüx Saloon’u salladı!

Ferman Toprak Lüx Saloon’u salladı!
Silivri’de yeni açılan LüxSaloon Club Detone, ünlü sanatçı Ferman Toprak’ı ağırladı. İşletme sahiplerinden Gökhan Saral’ın yakın arkadaşı olan Ferman Toprak, gece geç saatlere kadar söylediği şarkılarla davetlilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Açıldığı günden beri yoğun ilgi gören LüxSaloon Club Detone, müşterilerine kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyor. Gökhan Saral ve Volkan Murat Sönmez’in ortaklığında Lüxet Restoran ve LüxSaloon Club Detone geçtiğimiz günlerde açılmıştı. Açılışa iş yoğunluğu nedeniyle katılamayan ünlü sanatçı Ferman Toprak, Pazar günü yakın arkadaşı Gökhan Saral’a jest yaparak sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarını davetliler için söyleyen Toprak, çoğu şarkısını Gökhan Saral ve Volkan Murat Sönmez’e armağan etti.

 

TOPRAK’A TEŞEKKÜR EDERİM

Ferman Toprak’a teşekkür eden Gökhan Saral, “Ailelerimizin de gelebileceği çok güzel bir ortam yakaladık. Açılışı yaptığımızdan beri bizleri yalnız bırakmayan Silivrililere teşekkür ederim. Bize güven verdiler. Ferman Toprak da açılışa işlerinin yoğunluğu nedeniyle gelemedi ama bugün aramızda. Bize büyük bir jest yaparak sahne aldı. Ona ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi. 

Sektöre farklı bir soluk getiren LüxSaloon Club Detone, E-5 Karayolu üzeri Tekirdağ istikameti Shell benzinlik yanı Silivri’de hizmet veriyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.