GÖL FESTİVALİ'NDE İSMAİL YK COŞTURDU

GÖL FESTİVALİ'NDE İSMAİL YK COŞTURDU
Küçükçekmece Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği 8. Uluslararası Göl Festivali’nin ilk akşamına ünlü şarkıcı İsmail YK’ nın verdiği coşku dolu konser damga vurdu.


Göl kenarında gerçekleştirilen festivalde İsmail YK şarkılarıyla binlerce katılımcıya müzik ziyafeti yaşattı.

MİSAFİR ÜLKELER DANSLARINI SAHNELEDİ

Festivalin ilk akşamında, Pakistan, Estonya, Tayland, Litvanya, Meksika, Mısır, Fransa, İrlanda, Slovakya ve Şili olmak üzere toplam 10 ülkeden gelen konuklar da mehter takımı, kuklacılar ve hokkabazlar eşliğinde kortej yürüyüşü gerçekleştirerek, kendi kültürlerine özgü danslarını sahneledi. Festivalde bu yıl Türkiye’yi de Beşik Turizm Folklor Eğitim Araştırma Gençlik ve Spor Külübü Derneği halk oyunlarıyla temsil etti.

'SEVGİ VE KARDEŞLİĞİ ÜLKELERİNE GÖTÜRECEKLER'

Gösterileri Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve CIOFF temsilcileri de izledi. Göl Festivali'nin Türkiye'de CIOFF'a kayıtlı resmi nitelik taşıyan iki festivalden biri olduğunu belirten Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, 'Ortak olan şeyler yüreklerdir. Bizler konuklarımızın kültürün ve sanatın kalbinin attığı ilçemiz Küçükçekmece'den ayrılırken, sevgi kardeşlik ve barışı ülkelerine götürmelerini istiyoruz. 8 gün boyunca bizi yalnız bırakmayacak olan değerli halkımıza da teşekkür ediyoruz.' dedi.

İSMAİL YK'DAN MUHTEŞEM KONSER

Gecenin sonunda ünlü sanatçı İsmail YK sahneye çıkarak, söylediği şarkılarla hayranlarını coşturdu. Dillerden düşmeyen şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyen sanatçıya, Küçükçekmeceliler yoğun ilgi gösterdi. Konser sonunda Başkan Aziz Yeniay, ünlü sanatçıya günün anısına çini tabak hediye ederek, teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.