Gönderilen Mesajla Köy Yollarına Düştü

Gönderilen Mesajla Köy Yollarına Düştü
30 Kasım Cuma günü mesai bitimine yakın Kaymakamlık makamındaki resmi işlerinin bitmesinin ardından köy yollarına düşen Kaymakam Taşdan ilk önce Belgrad köyüne uğradı.

Burada Çatalca Kaymakamlığı resmi internet sitesine gönderilen bir mesaj konusunu köy muhtarı Salih Metin ile inceleyerek ihtiyaç sahibi bir vatandaşı ziyaret eden Kaymakam Taşdan, ihtiyaç sahibine gerekli desteğin yapılacağının sözünü verdi.

Makam Aracında 5 Öğrenci
Belgrad köyündeki ziyaretinin ardından Kaymakam Taşdan, Karamandere köyüne doğru gitmek için yola çıktı. Karacaköy’de yolda gördüğü 5 öğrenciyi makam aracına alan Kaymakam Taşdan, öğrencilere 3 Kasım pazartesi itibari ile geçtiğimiz yıl olduğu gibi servis hizmetinin de başalayacağının müjdesini verdi. Seyahat sırasında öğrencilerin bir isteğinin olup olmadığını soran Kaymakam Taşdan, öğrencilerden futbol oynamak için yeterli alan olmadığını ve bir saha istediklerinin de bilgisine ulaştı.

Karamandere’de Engelli Aile Ziyaret Edildi
Karamandere köyünde duyarlı bir vatandaşın bilgilendirmesi ile Kaymakam Taşdan, aynı evde 2 engelli vatandaşın bulunduğu bir aileyi de ziyaret etti. Ziyarette engelli maaşı konusunda sıkıntı yaşadığını dile getiren aile, Kaymakam Taşdan’ın bu konuda kendilerine elinden gelen her ne varsa yardımcı olacağı sözü ile sevince boğuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.