Gönüllüler kader mahkumları için biraraya geldi

Gönüllüler kader mahkumları için biraraya geldi
Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Kader Mahkumları Derneği’nin düzenlediği kahvaltı ve istişare toplantısına katıldı. Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un selamlarını ileten Yeşil, dernek çalışmalarının her zaman yanında olduklarını dile geti

Beylikdüzü Kader Mahkumları Derneği lokalinde sabah kahvaltısı ve istişare toplantısı düzenledi. Programa, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil’in yanı sıra AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük, siyasiler, işadamları ve derneğe gönül verenler katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Yardımcısı Yeşil, Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un selamlarını iletti. Kader Mahkumları Derneği’nin çok önemli bir görevi yerine getirmeye gayret gösterdiğini ifade eden Başkan Yardımcısı Yeşil, belediye olarak da kendilerinin elden gelen tüm desteği verdiklerini belirterek, derneğe en büyük desteği ise gönüllülerin sağladığını dile getirdi ve tüm katkı sağlayanlara teşekkür etti.
“Şartlar Daha da İyileşecek”
AK parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü de son on yılda cezaevlerindeki şartların çok iyileştiğini, bu iyileşmenin ilerleyen dönemde daha sağlıklı bir ortama dönüşeceğini ifade etti. Bülbüllü, dernek çalışmalarına destek olan herkese teşekkür etti. Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük ise konuşmasında suç işleyenlerin de insan olduğunu, onların ailelerinin ve mağdur durumda kalan ailelerin gözetilmesinin insani ve İslami bir vazife olduğunu dile getirdi.
2013’te Yardım Hedefi Arttı
Dernek Başkanı Necdet Yüksel, 2012 yılında 8 bine yakın mahkuma 16 bin koli ile 153 bin civarında parça eşya gönderdiklerini; 2013 yılında bu rakamları iki katına çıkarma hedefinde olduklarını dile getirdi. Beylikdüzü İlçesi olarak bunu yapacak güçleri olduğunu ifade eden Yüksel, desteklerinden dolayı başta Başkanı Uzun olmak üzere tüm siyasi parti temsilcilerine ve gönüllü olarak destek verenlere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.