İnatlaşma sürüyor!

İnatlaşma sürüyor!
31 Mayıs 2013 Cuma sabahında başlayan GEZİ PARKI direnişçilerine polisin şiddet uygulaması Türkiye’yi işin içinden çıkmaz bir duruma taşıdı.

Eylemciler 20 gündür devam eden eylemlerine devam ederken, Başbakan Erdoğan  eylemcileri ikna etmek yerine  Ankara ve İstanbul’da üst üste mitingler düzenleyerek Ak Partilileri dirençli tutmayı yeğledi.

İnsanlar sokaklarda

15 Haziran akşamı Taksim Gezi Parkı’na polisin yine sert müdahalesine yurttaşlar gece sabahlara kadar yürüyerek tepki gösterdi. Yürüyüşlere bölgemizden de binlerce vatandaş katılırken Avcılar’da Ak Parti afişinin gece geç saatlerde eylemciler tarafından yere indirildiği görüldü.

Günay'dan Başbakan'a: Yeter Artık!

AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay Twitter hesabından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mesaj gönderdi. Günay "Allah rızası için, bu gerginliği düşürün. Bırakın meydanlarda bizi protesto etsinler; bağırsınlar. Yeter artık! Ölüm acı gözyaşı olmasın! Büyük bir hayal kırıklığıyla alanlara dökülen insanların önemli bir kısmının Anayasa oylaması ve 2011'de bize oy verdiğini biliyor musunuz? Bir kez daha haykırıyorum: "Bir topluluğa duyduğunuz öfke sizi adaletsizliğe yöneltmesin"

Ulaşım felç, otobüsler MİTİNG’in emrinde!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir çok otobüs bölgemizden bir çok noktadan, Kazlıçeşme meydanındaki mitinge yolcu taşıdı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın organizasyonu ile gerçekleşen "Milli İradeye Saygı" mitinginin yapılacağı alana belediye otobüsleri ile yolcu taşınmasını gören yurttaşlar: ‘Aynı şeyi CHP’li bir belediye uygulamış olsa hemen ertesi gün operasyon yapılırdı. Herkesin parası ile vergileri ile alınan otobüsler siyasi bir partiye hizmet ediliyor. Yazıklar olsun’ diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.