İşçilere moral ziyareti

İşçilere moral ziyareti
Düzenli olarak bölgedeki fabrikaları ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İstanbul İnter Tekstil fabrika çalışanlarıyla öğle yemeğinde buluşarak, işçilerle sohbet etti ve “sizler bu fabrikanın omurgasını oluşturanlarsınız, siz olmazsanız f

Fabrika ziyaretleri kapsamında İstanbul İnter Tekstil’e ziyarette bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, çalışanlarla sohbet ederek, hem çalışmalar hakkında bilgi aldı hem de işçileri motive etti. Gerçekleştirdiği ziyaret ile çalışanların moralini daha da yükselten Başkan Uzun’a, Başkan Yardımcısı EfrahimYeşil, Başkan Danışmanları Av. Ercan Ay, Ayhan Başarır ve birim müdürleri eşlik etti.

“Herkesin işini en iyi şekilde yapması gerekiyor”

İstanbul İnter Tekstil çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya gelen Başkan Uzun, “Sizler bu fabrikanın omurgasını oluşturanlarsınız. Tıpkı bir zincir halkası gibi… Halkalardan bir tanesinin kopması demek bütün düzenin bozulacağı anlamına geliyor.  Sizler olmadan bu fabrika da olamaz. Herkesin işini en iyi şekilde yapması gerekiyor” dedi.

Başkan Uzun, 3,5 yılda yapılan hizmetler hakkında da bilgi verdi. İstanbul İnter Tekstil sahibi Ali Bayram Öztürk, Başkan Uzun’a Beylikdüzü’ne yapmış olduğu hizmetlerden dolayı İnter Tekstil çalışanları adına teşekkür ederek, başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.