Kadıoğlu Fi Yaka’yı ziyaret etti

Kadıoğlu Fi Yaka’yı ziyaret etti
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun mahalle ve site ziyaretlerinin hafta sonu adresi Fi Yaka Esenşehir konutları oldu.

Fi Yaka Esenşehir sosyal tesislerinde düzenlenen kahvaltılı iletişim toplantısına çok sayıda site sakini katıldı. Kahvaltılı toplantıya aynı konutlarda kat maliki olan Rize Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ’de katıldı.

Esenyurt Örnek Mahallesi Fi Yaka Esenşehir konutlarında düzenlenen kahvaltılı toplantıda site yönetimi adına açılış konuşması yapan Duygu Susever, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na davetlerine katıldığı için teşekkür ederek, site sakinlerinin sorun ve sıkıntılarının paylaşılacağını belirtti.

Minder ‘ Kadıoğlu çok başarılı’

Programa misafir olarak katılan Rize Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, kısa bir selamlama konuşması yaptı. Minder, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun belediyecilik hizmetlerinde çok başarılı olduğunu ve bu konuda profesyonel çalışmalar yaptığını ifade etti.

Başkan Kadıoğlu ‘ Yaşamı kolaylaştırıyoruz’

Ahmet Minder ardından, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, konuşma yaparak Fi Yaka Esenşehir sakinlerini diledi. Başkan Kadıoğlu “ Bu toplantıya beni davetiniz ve site sakinlerinin yoğun katılımından dolayı teşekkür ediyorum. Bugün sizleri Esenyurtlu sakinler olarak dinlemeye, sohbet etmeye geldim. 8 yıl önce göreve başladığımızda, o bildiğimiz varoş Esenyurt’u bugün modern bir kent haline getirdik. Sizlerin el birliği ile bu bölgede eksikleri çözerek yaşamı kolaylaştıracağız. Sizlerin ve tüm Esenyurtlu vatandaşlarımızın hiçbir mağduriyeti olmasın diye çalışıyoruz. Her yerleşim bölgesinde olan eksik ve sıkıntılar vardır. Bunlar bizim çözemeyeceğimiz konular değil, zaman içinde hepsinin çözüleceğine inanıyorum” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, konuşması ardından site sakinlerinin sorularını yanıtladı. Başkan Kadıoğlu ve beraberindeki heyet Fi Yaka Esenşehir Konutlarını gezmesiyle ziyaret sona erdi.    

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.