Kadıoğlu Garden sakinlerini dinledi

Kadıoğlu Garden sakinlerini dinledi
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun site sakinleri ile kahvaltıları devam ediyor. Önceki sabah Özyurtlar Garden City 3’ncü Etap'ın kahvaltısına katılan Kadıoğlu, “Esenyurt her geçen gün yapılan sitelerle birlikte göç almaya devam ediyor. Yılbaşın

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu eşi Rabia Kadıoğlu, Sitelerden sorumlu başkan danışmanı Murat Alatepe ve beraberindeki heyet, Garden City 3’ncü Etap yönetimi tarafından hazırlanan kahvaltıya katıldı. Çok sayıda katılım gösteren site sakinlerinin sorunlarını dinleyen ve isteklerini not alan Başkan Kadıoğlu’nu site yöneticileri Fehmi Morkoç ve Fatih Çiğdem karşıladı.
Kadıoğlu “ Projeler ile sıkıntıları çözüyoruz” 
Özyurtlar Garden City bloklarını yapan inşaat firması sahibi Tamer Özyurt'un da katıldığı toplantıda site sakinleri başkan Kadıoğlu'ndan siteleri için çocuk parkı ve spor malzemeleri ile kamelya istediler. Başkan Kadıoğlu, en kısa zamanda diğer sitelere yaptığı hizmetler gibi bu sitede de isteklerini yerine getireceklerini belirtti.
Konut bakımından modern sitelerin artması nedeniyle Esenyurt' a göçün fazla olduğuna da dikkat çeken Başkan Kadıoğlu, “Yılbaşından bu zamana kadar yaklaşık 60 bin göç aldık. Bu her geçen gün de çoğalmaktadır. İstanbul'un diğer ilçelerinden Esenyurt' a göçler devam ediyor. Bu vesile ile ilçemize yeni gelen vatandaşlarımızı tanımaya çalışıyoruz ve varsa sıkıntılarını dinleyerek çözmeye çalışıyoruz. ” diye konuştu. Başkan Kadıoğlu, göreve geldiği zamandan bu güne kadar Esenyurt ’ta vatandaşın ne yönde hizmet ihtiyacı varsa projelendirerek hayata geçirdiğini ve bundan sonraki süreçte yeni projelerin de olacağını söyledi. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.