Kadıoğlu Personel Aileleriyle Bir Araya Geldi

Kadıoğlu Personel Aileleriyle Bir Araya Geldi
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Belediye Temizlik İşleri personeli ve aileleri ile bir araya gelerek gündeme dair bilgiler verdi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Belediye Temizlik İşleri personeli ve aileleri ile bir araya gelerek gündeme dair bilgiler verdi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Belediye Temizlik İşleri personeli ve aileleri ile bir araya geldi ve Esenyurt'un temizlik çalışmalarında iyi hizmet gösterdikleri için teşekkür etti. Programda Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada ile Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü M. Salim Bilen de hazır bulundu. Kültür merkezi toplantı salonuna gelen yaklaşık 3 bin kişi salona sığmadı. Esenyurt Kültür Merkezinde gerçekleşen programda ülkenin içinde bulunduğu durumlara dikkat çeken Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Esenyurt'ta tüm ekibimiz ve tüm personelimiz ile birlikte ilçemiz için hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız neticesinde Esenyurt Türkiye'nin ve İstanbul'un en gözde ilçeleri arasında yer almaktadır" dedi.

"TÜRKİYE'NİN DÜZENİNİN BOZULMASI HEPİMİZE ZARAR VERECEKTİR"

Başkan Kadıoğlu, "İstikrarın bozulması ve oynanan oyunlar neticesinde Türkiye'nin düzeninin bozulması hepimize zarar verecektir. Geçmişte ülkeye hiçbir faydası olmayan, aksine çok zarar veren koalisyon dönemlerinin tekrar yaşanması Türkiye'nin ileriye gidişini sekteye uğratacaktır. Bu sebeple her kesimden insanımızın etnik kimliği ne olursa olsun siyasi görüşü ne olursa olsun milletçe ülkemizin istikrarını düşünmek zorundayız"diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.