Kadir Topbaş, Esenyurt için talimatı verdi

Kadir Topbaş, Esenyurt için talimatı verdi
Uzun süredir çözüm bekleyen Esenyurt bölgesindeki imar sorununun birkaç ay içinde çözülmesi bekleniyor. Başkan Topbaş konuyla ilgili kurmaylarına ‘En kısa sürede bitirin' talimatı verdi.

   İnşaat sektörü temsilcileri ile bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'tan talimat geldi Esenyurt bölgesinde yaşanan imar sorunu için "kısa sürede çözün" talimatı geldi.
 
Topbaş'tan Esenyurt'taki imar sorunu için 'kısa sürede çözün' talimatı
Uzun süredir çözüm bekleyen Esenyurt bölgesindeki imar sorununun birkaç ay içinde çözülmesi bekleniyor. Başkan Topbaş konuyla ilgili kurmaylarına 'En kısa sürede bitirin' talimatı verdi.
 
STAR'ın 'inşaat sektörü' buluşmasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'tan da Esenyurt'ta imar sorunu nedeniyle duran projeler yüzünden mağdur olan binlerce vatandaşa müjde geldi. Toplantıda inşaat şirketlerinin temsilcilerinden Esenyurt'ta büyük sıkıntı yaşandığını hatırlatılması üzerine Topbaş, orada halen senet ödeyen binlerce vatandaşın olduğunu belirtti. Topbaş, kurmaylarına dönerek, "Bu işi (Esenyurt) en kısa sürede halledin' talimatı verdi. Toplantıya katılan Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt "Yaklaşık 1 yıldır yaşadığımız bir imar problemi var. Esenyurt bölgesine hastalıklı olarak bakılıyor. Benim dışındaki çoğu firma cansız vaziyette yerde yatıyor. Esenyurt'taki imar sorunu ile ilgili bir gelişme yaşanacak mı?" diye sordu.
 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da Esenyurt'ta imar sorunu nedeniyle durdurulan 30'a yakın sorunlu projenin yeniden devam etmesiyle ilgili bir çalışma yaptıklarını ve 2 ay içinde yeni bir planla projelerin devam edeceğini söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.