Mali Müşavirler Esenyurt ‘ta buluştu

Mali Müşavirler Esenyurt ‘ta buluştu
İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği ( İSMMMD) Esenyurt Temsilciliği tarafından Esenkent Havana Park Sosyal Tesislerinde “meslekte birlik konulu” kahvaltı programı gerçekleşti.

Kahvaltı programına Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Akboğa, Beylikdüzü Vergi Dairesi Müdürü Tülay Orhan, İSMMMD Başkanı Mustafa Çaya ve üyeleri katıldı.
Meslekte birlik için hizmet için
 İSMMMD (İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği)’nin Esenyurt ‘ta gerçekleştirdiği “ Meslekte Birlik için Hizmet için” konulu kahvaltı programında dernek üyelerinin kendilerini tanıtması ardından dernek başkanı Mustafa Çaya kısa bir konuşma yaparak, mesleğin önemi ve mevzuatı hakkında bilgiler verdi.
Akboğa “ Muhasebe her iş kolunu kapsar”
Mustafa Çaya ardından Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akboğa konuşma yaparak, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun selamını iletti. Akboğa “ Benim mesleğimde, yerel yöneticilik dışında mali müşavirliktir. Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu ile Esenyurt ‘ta yaptığımız çalışmalar neticesinde halkın rahat ve huzurlu yaşayabilmesi için sürekli yatırım ve hizmet üretiyoruz. Bu çalışmalarımız sırasında meslek örgütleri ve sivil toplum kurumları ile sürekli istişare içindeyiz. Yaptığımız bu proje çalışmaları ile İstanbul’un varoş bir beldesi olan Esenyurt bugün İstanbul’un en modern ilçesi haline gelmiştir. Bu da yapılan ciddi gayretler sonucu olmuştur. Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’nun önderliğinde hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Muhasebe mesleği her iş kolunu kapsayan ve geniş mevzuatı olan bir meslek dalıdır. Esenyurt ‘ta gerçekleştirilen bu toplantıdan dolayı meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’nun selamını sizlere iletiyorum” dedi.
Mustafa Akboğa konuşması ardından Beylikdüzü Vergi Dairesi Müdürü Tülay Orhan söz alarak katılımcılara, mesleki anlamda ne tür problem olursa yardıma hazır olduğunu ifade etti.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.