ONUR ÖLÜME YENİK DÜŞTÜ

ONUR ÖLÜME YENİK DÜŞTÜ
Silivri Çanta Mahallesi eşrafından Üstün ailesinin oğlu ( 22) Onur Doğan Üstün , Özel bir hastanede 10 gündür verdiği yaşam mücadelesinde ölüme yenik düştü.
Geçtiğimiz hafta iki kuzen olan İ. K ile Onur Doğan Üstün alkollü iken özel otolarında silahı kurcaladıkları sırada silahın patlaması sonucu kurşun Onur Doğan Üstün baldırana isabet etmiş ve atar damarını parçalamıştı. Kaza sonucu yaralanan Onur Doğan Üstün 10 gündür hastanede yaşam savaşı veriyordu. Atar damarının parçalanmasıyla çok fazla kan kaybettiği öğrenilen Onur’un yaşaması için seferber olan arkadaşları, ailesi ve yakınları dün ölüm haberiyle yıkıldı.


Yaşama veda eden Onur Doğan Üstün’ün cenazesi dün Silivri Piri Mehmet  Paşa camiinde kılınan ikindi namazının ardından Silivri asri mezarlığına defnedildi.  Cenaze törenine AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivri Belediyesi  Bağımsız Meclis Üyesi Yımaz Kandemir, Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi Seval Çolakoğlu,  Maşalacı Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Maşalacı, Emrah Maşalacı, Silivri Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri  ve sevenleri katıldı. Cenaze töreninde Onur’un kız kardeşinin; “ Bırkma beni abicim. Bırakın beni ağabeyimin yanına gideceğim” feryadı ise cenazede bulunan herkesi ağlattı. 
Haber/ Fatma Sarıbıyık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.