Romanların mücadelesi örnektir

Romanların mücadelesi örnektir
Mert Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Ağrı Dostluk Platformu Başkanı Halis Kahriman, Roman Dernekleri Federasyonu ve Roman Dernekleri ile yemekte biraraya geldi. Romanların verdikleri mücadelesinin örnek olduğuna dikkat çeken Kahriman, “Romanlar

Bakırköy Wow Otel'de düzenlenen yemeğe, Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Adnan Demirez ve çeşitli Roman Dernekleri'nin başkanlarının yanı sıra Esenyurt AK Parti Meclis Üyeleri Şerafettin Öztürk, Semih Makaracı ve Omya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kahriman'da katıldı. Mert Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu ve Ağrı Dostluk Platformu Başkanı Halis Kahriman'ın ev sahipliği yaptığı yemekte, yapılan konuşmalarda Romanların birlik ve beraberliğine vurgu yapıldı.

 

 Başarı artacak devam edecek

Romanlar'ın birlik ve beraberlikleriyle, kitle halinde başarılara imza attıklarını ve kitlesel başarıların birçok kazanımı da beraberinde getirdiğine vurgu yapan Kahriman, “Bu başarılar sonucunda Roman kardeşlerimizde bölgede bir meclis üyesi çıkarmayı başarmışlardır. Kazanılan bu başarı ilerleyen yıllarda da artarak devam edecektir” dedi. Romanların, toplum içerisinde hiçbir halkın dışlanmayacağının, yaptıkları mücadeleyle  kanıtı olduğuna da dikkat çeken Kahriman, “Romanlar kazandıkları başarılarıyla, birlik ve beraberlikleriyle, hiçbir halkın dışlanmayacağını, yalnız bırakılamayacağını göstermişlerdir. Etkili bir kitle haline gelmişlerdir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.