Seyithan İzsiz, gıda sektörüne de el attı

Seyithan İzsiz, gıda sektörüne de el attı
Delta Şirketler Grubu Başkanı Seyithan İzsiz, gıda sektörüne de el attı. İzsiz, İstanbul'a ilk geldiğinde çalıştığı şirket olan Emin Pastaneleri'ni satın aldı
İlk çalıştığı yeri satın aldı
Emlak inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Delta Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, şimdi de gıda sektörüne el attı. İzsiz, yıllar önce Van'dan İstanbul'a geldiğinde ilk çalıştığı yer olan Emin Pastaneleri'ni satın aldı.

Özellikle son dönemde başarılarıyla adından söz ettiren ve geçen ay gerçekleşen seçimde İTO Meclis Üyeliği'ne seçilen Seyithan İzsiz, farklı sektörlerde de ismini duyurmak için kolları sıvadı. Seyithan İzsiz'in ilk hedefi ise tıpkı Türk filmlerindeki gibi İstanbul'a gelince ilk çalıştığı yer olan Emin Pastaneleri oldu.

İzsiz: Manevi değeri daha büyük
1972 yılında Emin Aydın tarafından Bahçelievler Haznedar'da kurulan ve İstanbul'un birçok noktasında şube açan Emin Pastaneleri, 2000 yılında Hadımköy'de4000 metrekare alan üzerine fabrika açtı. Emin Pastaneleri'nin bugün Türkiye'de bir marka haline geldiğini söyleyen İzsiz, bu kurumun kendisi için çok anlamlı bir yeri olduğunu belirterek, “İnşaat ve gayrimenkul dışında farklı sektörlere açılarak büyümemizi sürdürmek istiyoruz. Bu noktada da yaptığımız araştırmalar sonucunda gıda sektöründe karar kıldık.

Emin Pastaneleri'nin ise ben de manevi bir önemi var. Van'dan geldikten sonra ilk çalıştığım yer olması nedeniyle özel bir önemi olan bu şirketi daha da büyütmek için kolları sıvadık. Başarılı olacağımıza inancımız tam” diye konuştu Emin pastanelerinin yeni şubesi Bauhaus yanı Delta Plaza A blokta yakında hizmete girecek. Bununla birlikte Cumhuriyet mah Delta Towers 2 Rezidence altı Köz Kebap Restaurantı da hizmete sunulacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.