Silivri’nin yeni markası Moody’s

Silivri’nin yeni markası Moody’s
Silivri’nin yeni markası Moody’s Kafe & Restoran, modern dekorasyonu, zengin menü çeşidi ve güler yüzlü personeli ile hizmete açıldı.

Okan Selvi ve Orkun Çetinkaya ortaklığında Silivri Atatük  Caddesi, Atatürk Meydanında Silivrililerin hizmetine açılan moody’s kafe & restoran’da muhteşem deniz manzarası eşliğinde dünya mutfağının lezzetlerini bulmak mümkün. Herkesin kendini özel hissedeceği ve her köşesi ayrı tasarlanmış mimarı özelliğini taşıyan Moody’s Kafe & Restoran’da davet, kokteyl ve toplantı organizasyonlarında müşterinin talebine göre özel menü imkânı da sunuluyor.

Moody’s de her şey taze

Moody’s kafe & restoranda dünya mutfağına ait tüm yiyecekler usta aşçılar tarafından mutfakta hazırlanarak taze taze müşteriye servis ediliyor.  Taze meyvelerden oluşan, alkolsüz kokteyl karışımları, Meksika yemekleri, Pizza çeşitleri, Hamburger çeşitleri ve bir birinden farklı Salata çeşitler i de bulunuyor. Bunun yanı sıra müşterilerine Japon Mutfağına özel ana yemek menüsü de sunuluyor. Özel soslarla hazırlanmış Izgara tavuk, bonfile çeşitlerinin yanı sıra kahvaltı menüsü ve her türlü kahve çeşitlerinin yanı sıra tüm sıcak içecekleri bulmak mümkün.  Dünya lezzetlerini Silivriler ile buluşturan moody’s kafe & restoran’da müşterilerine dondurulmuş ürünler yerine menüde yer alan tüm yiyecek ve içecekleri taze bir şekilde servis ediyor.

Müşteri talebine göre menü seçeneği

Moody’s Kafe & Restoran, her türlü etkinlik ve organizasyona hizmet edecek bir konsepte sahip. Müşterilerin taleplerine göre her tülü menünün hazırlandığı moody’s kafe & restoran,  doğum günü partileri ve toplantıların yanı sıra çeşitli organizasyonlarda  da müşterilerini ağırlayabilecek kapasiteye sahip.

 Moody’s ünlü mekânları aratmıyor

Yaz aylarında deniz manzarası eşliğinde ve dünya mutfağından oluşan zengin menü çeşitleriyle müşterilerine hizmet veren moody’s kafe & restoran’da Kışın da şömine başında maç izleme keyfini bulabilirsiniz. Henüz açılış töreni olmamasına rağmen, Silivrililerin şimdiden uğrak mekanı haline gelen moody’s , İstanbul’un ünlü mekanlarını aratmayacak kalitede ve konsepte tasarımıyla dikkat çekiyor.  

Herkesin kendini özel hissedeceği bir mekân

Kendi markalarını oluşturan Moody’s Kafe & Restoran İşletme Sahipleri Okan Selvi ve Orkun Çetinkaya, mekânın içinde bulunan her şeyin özenle seçilerek tasarlandığını ifade ettiler. Her bölümü ayrı bir şekilde tasarlandığını söyleyen işletme sahiplerinden Okan Selvi; “ Mekânın her köşesi farklı bir şekilde dizayn edildi. Her yaş gurubuna hitap eden ve herkesin kendini özel hissedeceği bir mekân tasarladık. Silivrililerin ve İlçemize dışarıdan gelecek olan misafirlerimizin en iyi şekilde ağırlamak öncelikli hedefimiz. Bundan sonra ki bir diğer hedefimiz de moody’s markasını şubeleştirmek ve İstanbul’da bir çok yerde açmak” dedi.

HABER/ FATMA SARIBIYIK       

 

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.