Siteler kapalı spor salonu da açıldı

Siteler kapalı spor salonu da açıldı
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu üç haftada, üçüncü spor salonu Siteler Kapalı Spor Salonu’nu vatandaşın hizmetine sundu. Atatürk Mahallesinde kısa süre önce Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Siteler Kapalı Spor Salonu’nun geniş kat
Açılış törenine, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan, İl genel meclis üyeleri, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.
Siteler İlköğretim Okulu’nun yanında inşa edilen kapalı spor salonu açılışı öncesinde AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu öğrenciler çiçekler ile karşılayarak teşekkür ettiler.
Kahvaltı programı ardından, Siteler İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan folklor ekibinin gösterileri ile açılış töreni devam etti. Siteler İlköğretim Okulu müdürü Kemalettin Çelik’in yaptığı açılış konuşması ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan söz aldı. Özvatan “ Bu okulumuzdan iki öğrencimiz Matematik alanında olimpiyat şampiyonu olmuştur. Son yıllarda okullarımızda spor alanında da büyük başarılar elde ettik. Bu başarılarda Esenyurt ‘ta büyük hizmet veren ve gençlerime her türlü tesis imkânı sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.
Kadıoğlu “ Her türlü imkânı sağlıyoruz”
Özvatan ardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, spor için her türlü imkanın sağlandığını söyledi.  Başkan Kadıoğlu “ Hizmete açtığımız spor alanlarımızda sadece gençler ve çocuklarımız değil yetişkin vatandaşlarımızın spor yapması gerekiyor. Spor alanında insanlarımız için her türlü imkânı sağlamaya çalışıyoruz. Bu anlamda 7’den 70’e herkesin spor yapmasını istiyoruz. Çünkü spor sağlık açısından en büyük tedavi yöntemi ve çocuklarımız için faydalı bir eğitim dalıdır. Yeni spor merkezleri ve sosyal alanlarımızı sırasıyla sizlerin hizmetine açıyoruz. Bu mahallemizin yanı başında başka bir örneği olmayan 320 dönümlük şehir ormanımızı yaparak sizlere hediye edeceğiz. Çünkü bu tesisler sizler için yapılıyor” dedi. 
Kaymakam Uyumaz “ Vatandaşımıza faydalı olacaktır”
Başkan Kadıoğlu ardından Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz söz alarak, tesisin faydalı olacağını belirtti. Kaymakam Uyumaz “ Bugün Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’nun çalışmaları neticesinde, hayırlı bir kuruluşun açılışında bir araya geldik. Bu spor salonu da diğer kurumlarımız gibi gençlerimize, öğrencilerimize, vatandaşımıza faydalı olacaktır. Esenyurt’a bu gibi tesisler yakışıyor ve ihtiyacı var. Öğrencilerimizin eğitimde ve sporda yakalamış oldukları başarılardan dolayı tebrik ediyorum. Siteler Kapalı Spor Salonu Esenyurt’a hayırlı olsun” dedi.
Vekil Eronat “ Esenyurt halkı çok şanslı, hizmetlere imreniyoruz”
Kaymakam Halil Uyumaz ardından son olarak konuşma yapan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, Esenyurt halkının çok şanslı olduğunu söyledi. Eronat “ Bugün aranızda olmaktan çom mutluyum. Ben Diyarbakır milletvekiliyim, sizler gibi rahat ve sakin ortamlarda bulunamıyoruz. Böyle güzellikler ile çok az karşılaşıyoruz. Diyarbakır’da bir spor salonu, bir eğitim tesisini ancak hükümetimiz yapar. Esenyurt Belediye Başkanımızın yaptığı hizmetler bizleri imrendiriyor. Bu değerli hizmetlerin kıymetini iyi bilmeniz gerekiyor. Böyle bir belediye başkanınız olduğu için çok şanslısınız” dedi.
Protokol konuşmaları ardından Siteler Kapalı Spor Salonu açılış töreni kurdele kesimi ile sona erdi.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.