TEMAD Bakırköy yoğun ilgi gördü

TEMAD Bakırköy yoğun ilgi gördü
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Bakırköy Şubesi'nin açılışı yoğun bir katılımla birlikte gerçekleştirildi. TEMAD Genel Başkanı Ahmet Keser, TEMAD Bakırköy Şube Başkanı İlyas Öztekin, CHP ve MHP Bakırköy İlçe temsilcilerinin katıldığı açılış büy

TEMAD Bakırköy Şubesi'nin açılış günü yoğun bir katılıma sahne oldu. TEMAD'ın çeşitli şehirlerdeki temsilcilerinin yanı sıra Genel Başkanı Ahmet Keser'inde katıldığı açılışı çok sayıda vatandaşta takip etti. Bakırköy'de ilk şubesini açan TEMAD üyelerini mutlu günlerinde CHP ve MHP'nin Bakırköy'deki temsilcileri de yalnız bırakmayarak, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. MHP İlçe Başkanı Ahmet Altun, yardımcıları Sema Öner, Halit Dolu ve Özkan Gudu açılışa katılım sağlayarak, TEMAD'a açık destek verdiler. TEMAD'ın Bakırköy'de önemli bir boşluğu dolduracağını ifade eden MHP İlçe Başkanı Altun, emekli astsubaylar için Bakırköy'de açılan derneğin sosyal anlamda da önemli bir boyut taşıdığına değindi.

Açılışa katılan siyasi parti temsilcileri ve TEMAD Genel Başkanı Ahmet Keser'le beraber açılış kurdelasını kesen İlyas Öztekin, derneklerinin herkese hayırlı olmasını dileyerek çok mutlu olduğunu ifade etti. Öte yandan daha önce Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde de TEMAD'ın şubelerini açan Öztekin'in Bakırköy'de açtığı şubede üçüncü şube olarak dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.