TEMİZLİK FİLOSUNA 80 ARAÇ DAHA

TEMİZLİK FİLOSUNA 80 ARAÇ DAHA
Esenyurt Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı bir çevre için 80 tane yeni temizlik aracını Temizlik İşleri Müdürlüğü ekledi.
Esenyurt Belediyesi, “Daha Temiz Bir Esenyurt” sloganıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine 80 araçlık dev bir filo ekledi.İlçeye daha iyi hizmet verebilmek için araçlarını yenileyenEsenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bünyesinde farklı hizmetlerde kullanılmak üzere 7/24 çalışacak 80 yeni araç törenle start verdi.
Dualar okundu kurban kesildi
Çöp aracı, tıbbi atık aracı, damperli kamyon, buharlı konteynır yıkama aracı, vakumlu yol süpürme aracı, idari su tankerlerinden oluşan 80 aracın hizmete başlangıç startını
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu verdi. Duaların okunarak, kurban kesilen törendeBaşkan Kadıoğlu kurdeleyi keserek araçların hayırlı olmasını diledi.

Kadıoğlu, “ Çevre ve sağlık için temizlik vazgeçilmez bir olay”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, temizliğin kutsal bir görev olduğuna dikkat çekerek, “Temizlik imandan gelir. Önce kendimizden başlamak gerekir. Oturduğumuz yeri, sokağı, şehri ve ülkeyi temiz tutmak hem dinimizin gereği, hem modern dünyada çevre ve sağlık açısından öngörülen vazgeçilmez bir olaydır” diye konuştu.

Temizlik işçilerinin görevinin zor olduğunu ifade eden Başkan Kadıoğlu, “Yaptığınız iş çok önemli bir iş. Herkesin çöp ve atıklar ile kirlettiği şehri siz temizliyorsunuz” dedi.
Konuşmanın ardından Başkan Necmi Kadıoğlu direksiyon başına geçerek, yeni araçlara test sürüşü yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.