UZUN'DAN KAYMAKAM DEMİRKOL'A ZİYARET…

UZUN'DAN KAYMAKAM DEMİRKOL'A ZİYARET…
Beylikdüzü Hükümet Konağı'nda Kaymakam Ahmet Mesut Demikol'u ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili Kaymakam Demirkol'u bilgilendirdi.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu ve İlçe Nüfus Müdürü Nesibe Haksever'e nezaket ziyaretinde bulundu. Beylikdüzü’nde hayata geçirilen projelerle ilgili Kaymakan Demirkol’u bilgilendiren Başkan Uzun, keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Başarılar Diledi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacıoğlu'nu ziyaretinde ise Başkan Uzun, yeni eğitim- öğretim yılı başlaması dolayısıyla Hacıoğlu'nun nezdinde tüm öğretmen ve öğrencilere başarı diledi. Başkan Uzun, son ziyaretinde ise görevine yeni atanan Nüfus Müdürü Haksever'e başarı diledi. Ziyaretlere Belediye Meclis Üyesi Gülhan İbracık da katıldı. 

Cenaze Törenine de Katıldı

Başkan Uzun, ayrıca kalp krizi sonuca hayatını kaybeden Cuma Taşdemir (54)'in Hz. Halit Camii'ndeki   cenaze namazına da katılarak, Taşdemir'in ailesi ve yakınlarına taziyede bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.