Yeni belediye binasında son viraj!

Yeni belediye binasında son viraj!
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Fransa’dan döner dönmez ayağının tozuyla denetimlere çıktı.

Fransa’nın Strazburg kentinde Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresine Türk Milli Delegasyonu olarak katılan Başkan Dr. Akgün, yurda döner dönmez mesaiye bölgede gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyerek başladı.


Günün ilk saatlerinde yeni belediye binasında teknik ekiple birlikte toplantı gerçekleştirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Dr. Akgün, “3 bin 800 metrekare alan üzerine kurulan yeni belediye hizmet binası, dış cephesi ve mimari öğeleriyle asırlık bir bina olacak. Mimari, statik, elektrik ve mekanik çalışmalarla ilgili son durumumuzu değerlendirmek için günün ilk saatlerinde teknik Başkan ekibimle bir araya geldik. Çok şükür çalışmalar son aşamaya gelmiş durumda. Son virajı da alıyoruz” dedi.


Dr. Başkan Akgün, yeni belediye hizmet binasında gerçekleştirdiği toplantı ve inceleme sonrasında,  Başkan yardımcıları Maksude Sak ve Ömer Kazancı ile Büyükçekmece E-5 yolu üzerinde bulunan, eski emniyet müdürlüğü lojmanı yıkım çalışmalarını da inceledi.

Yıkımı belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen binanın bitişiğinde bulunan apartman sakinlerini can güvenlikleri için otele yerleştirdiklerini hatırlatan Başkan Dr. Akgün, “yıkım esnasında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı her türlü önlemi almak zorundayız. Ama görüyorum ki birkaç güne herkes sağ salim evine, dairesine dönebilecek. Yıkım işi başarıyla sona eriyor” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.