Yılmaz Konutları’ndan Uzun’a teşekkür plaketi

Yılmaz Konutları’ndan Uzun’a teşekkür plaketi
Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan Yılmaz Konutları Site Yönetimi, site için yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a teşekkür plaketi takdim etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yapmış olduğu çalışmalarla halkın takdirini almaya devam ediyor. Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan Yılmaz Konutları Sitesi’nin eksiklerinin tamamlanmasına yardımcı olan Başkan Yusuf Uzun site yönetimi tarafından teşekkür plaketi ile ödüllendirildi. Siteye park ve bahçe grupları ile çeşitli destekte bulunan Beylikdüzü Belediyesi’ne teşekkür eden Ali Esen, Cengiz Mıhlayanlar, Cemile İşletici ve Berrin Yetişkin, Başkan Yusuf Uzun’a çalışmalarında başarılar diledi.

“Hizmet etmek için bu göreve geldik…”

Yapılan çalışmalar doğrultusunda vatandaşların takdirini kazanmanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade eden ve plaket için Yılmaz Konutları Site Yönetimi’ne teşekkür eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Vatandaşlarımıza hizmet etmek için bu göreve geldik. Görevimizin gereğini yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz. Bunun doğrultusunda halkımız tarafından takdir edilmek de güzel bir şey. Marifet iltifata tabidir. Beylikdüzü için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.