Hizmet etmeye devam edeceğiz

Hizmet etmeye devam edeceğiz
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt Esenyurt’ta üretim ve ticaret alanlarında faaliyet gösteren sanayici ve iş insanları ile iftar programında bir araya geldi.

Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa ESİDER Başkanı Turgut Şavlı, önceki dönem İSİFED Başkanı Muammer Ömeroğlu, önceki dönem SANDER Başkanı Mehmet Kocasakal, önceki dönem BEYSİAD Başkanı Adnan Şahin, çok sayıda iş insanı, başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Bugüne kadar çalışmalarında kendisine destek olan iş insanlarına teşekkürlerini ileten Başkan Bozkurt, “Ülke ekonomimiz için hizmet etmeye ve üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Önemli işler yaptık

Programda konuşma yapan Bozkurt şunları söyledi: “Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Hiç kimse açlık ile sınanmasın. Anadolu coğrafyası dünyanın lider coğrafyası ve bu coğrafyanın çocuğu olmak ayrıcalıklı diye düşünüyorum. Ramazan ayında bir araya geliyoruz. Birbirimizi anlama şansı buluyoruz. 5 yıllık belediye başkanlığı sürem bitti. Esenyurt’u aldığımız noktadan getirdiğimiz yere kadar olan süreçte çok büyük ve önemli işler yaptık. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Her zaman destek gördüm ve birbirimizi tamamladık. Hakkınızı helal edin. Bir mühendis olarak ülkeme sanayide ve üretimde hizmet etmeye devam edeceğim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.