DELTA DÜNYA MARKASI OLACAK!

DELTA DÜNYA MARKASI OLACAK!
Kanal 9’da canlı yayında konuşan Seyithan İzsiz: ‘Binlerce çalışanımız ve on binlerce sevenimizle birlikte hedefimiz 2015 yılında bir dünya markası olmak’ dedi…
DELTA ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı ve Van Dernekleri Federasyon Genel Başkanı Seyithan İzsiz, Kanal 9’da yayınlanan MERTÇE SÖYLEŞİLER’in canlı yayın konuğu oldu. DELTA ŞİRKETLER GRUBU’nun şimdiye kadar hedeflediği başarıları sağladığını dile getiren Seyithan İzsiz, bundan sonraki hedeflerinin 2015 yılında tanınan bir dünya markası olarak belirledi.
 
MERTÇE KONUŞTU!
MERTÇE SÖYLEŞİLER programı yapımcısı gazeteci Mehmet Mert’in sorularını içtenlikle cevaplayan İzsiz’i yayın boyunca kısa mesaj aracılığı ile sevenleri de yalnız bırakmadı.
DELTA ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı ve Van Dernekleri Federasyon Genel Başkanı Seyithan İzsiz yayında şu açıklamalarda bulundu:
 
DİKEY BÜYÜDÜK!
 1976 Van Çatak doğumluyum. Evli ve iki erkek çocuk sahibiyim. Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Bölümü terk ve AÖF Yerel Yönetimler Bölümü mezunuyum.
1992 yılından bu yana İstanbul’da bulunarak bir çok iş alanında çalışmalarımız oldu. Pizzahat gibi bir firmanın en genç Restaurant Müdürlüğü’ne kadar yükseldim. Daha sonra Dominos Pizza’ya geçtim. Bu sırada bir erkek kardeşimi trafik kazasında kaybettim. Daha sonra diğer erkek kardeşim Nihat bey ile birlikte kendi işimizi kurma düşüncemiz gelişti. İlk işimizi Büyükçekmece sahilde 1999 yılında yine pizza üzerine açtık. Fakat bu dükkanımızda işlerimiz beklediğimiz gibi gelişmedi. Daha sonra bir ARGE çalışması yaparak emlak sektörüne girdik ve Beylikdüzü’nde DELTA GAYRİMENKUL’ün ilk şubesini açtık. Bizim aile bağımız çok geniş. Nihat bey gibi 30’lu yaşlarda 200-250 genç çalışanlarımız var. 700’e yakın çalışma arkadaşlarımız var. Doğrusu dikey bir büyüme gerçekleştirdik.
Biz insanlara karşı samimi davranışlarımız, güvenilirliğimiz ve çok çalışmamız sonrasında bu büyümeyi gösterirken asla şımarmadık ve asla şımarmayacağız.
 
DÜNYA MARKASI OLACAĞIZ
Ticareti sürekli kılan, iyi anılan ve bir marka olarak şirket vizyonumuzdan taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz.
Biz beşer yıllık periyotlarla hedefimizi belirliyoruz. 2005 yılında hedefimiz minimum 50 şubeydi. Bunu yakaladık. Şimdi 2015 yılında hedefimiz en az 100 şube ve uluslar arası bir marka olmak. Daha önceki hedeflerimiz gibi bunu da yakalayacağımıza inanıyorum. İlk yurt dışı şubemizi de yakında Amsderdam’da açacağız.
Gayrimenkıl sektöründe 10 müşteriden birisini değerlendirmek başarıdır. Delta Gayrimenkul 10 müşteriden ikisini değerlendirme başarısını göstermiştir.
Biz hiçbir çalışanımızı personel olarak görmüyoruz. Onlar bizim ortağımız, yol arkadaşlarımız ve hayat arkadaşlarımızdır. Bu düşünce de başarıyı kaçınılmaz kılmaktadır.
 
DELTA TOWER’TA A’DAN Z’YE YAŞAM
Türkiye’de de bir çok ilimizde şubemiz mevcuttur. Yakın zamanda Van, Bursa gibi illerimizde de yeni şubelerimizi açacağız. Bir büyüğümüz bize; nam kazanmak istiyorsan yap sat, para kazanmak istiyorsan al sat yapacaksın, senin nama ihtiyacın yok o zaman al sat yapacaksın dedi. Ve önce o üstadımızın dediğini yaptık, para kazandık. Şimdilerde çok şükür aynı zamanda yapıp satıyoruz. Geçtiğimiz yıl, 158 bağımsız bölümlük bir rezidans olan DELTA TOWERS’ı bitirdik. Delta Towers’ta yaşayan ailelerimiz kreşinden, bay bayan kuaförüne, sağlık hizmetinden sosyal tesisine, spasından her türlü ihtiyacını burada karşılama mutluluğunu yaşıyor. Müşteri konseptimizin hitap alanında projelerimiz devam edecektir. Ağırlıkta konut üzerine yatırımlarımız devam edecektir.
 
KONUT İHTİYACI BİTMEZ
İstanbul’da yılda 200 bin zaruri konut ihtiyacı doğmaktadır. İstanbul’u ikiye ayırmak lazım. Eski İstanbul olarak daha merkezi ilçeleri ve yeni İstanbul olarak da Beylikdüzü, Esenyurt, Başakşehir gibi yeni ilçelerimizi sayabiliriz. Tabi biz de büyüyen ve gelişen bir marka olarak daha çok bu yeni şehirlerde yeni projelerimiz ile müşterilerimizin karşısında olacağız.
Yerel belediyelerimizin bölgelerinde istihdam açmaları, proje oluşturmaları şarttır. Ciddi projeler hayata geçildiğinde bölgede yaşayan herkes bunlardan nasiplenebilir. Belediyeler kendi içlerinde ortak akıl ile ciddi inşaat projeleri hayata geçirebilirler.
 
VAN’I DAHA İYİ TANITACAĞIZ
Van Federasyonumuzda 9 derneğimizin bir araya gelerek 200 binin üzerinde Vanlı hemşerilerimizin yaşadığı İstanbul’da yeterince derneğimizin olmadığını düşünüyorum. Ben şahsen Van ilimizin hala yeterince tanınmadığını düşünüyorum. Van sadece aşiret kültürü kaçakçılığı olan bir şehir değildir. Yüzyıllarca başkentlik Urartırlar’dan güne gelmiş,  nüfusu her geçen gün artan önemli bir şehrimizdir Van. Ayrıca İstanbul’da iletişim anlamında bir köprü olmak istiyoruz. 200 bin Vanlı kardeşlerimizi yıl içerisinde mümkün mertebe bir araya getirmeye çalışıyoruz.
 
SİYASET KISMETSE OLUR
Siyasete asla bir amaç olarak bakmıyorum. İleriki dönemlerde insanlara hizmet etmek anlamında belki siyaseten de bir uğraşımız olabilir. Siyasete ticarette olduğu gibi fazla zaman ayıracağımı düşünmüyorum. Biz binlerce on binlerce sevenimizle beraber toplumsal kararlar almak zorundayız. Siyasi kararlarımıza da bu kardeşlerimizle beraber karar vereceğiz. Kısmetse olur inşallah…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.