Gücümüzü göstereceğiz

Gücümüzü göstereceğiz
Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, 31 Mart'ta seçimi kazanacaklarını söyleyerek, “Sahaya çıktığımız gördüğümüz coşku ve ilgi çok büyük. Bu gücümüzü 31 Mart akşamı geldiğinde sandıkta herkese göstereceğiz” dedi

Seçime kısa bir süre kala ilçedeki çalışmalarına hız veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, seçimi yine kazanacaklarını söyledi. İddalı konuşan Çebi, “Kemalpaşa Mahallemizde parti üyelerimizin ve komşularımızın muhteşem coşkusuyla karşılandık. Aynı azmi sandıkta da göreceğimizden eminim. Bu yolu benimle beraber yürüyen tüm arkadaşlarıma destekleri için teşekkür ederim” dedi.

Yer yok dediler yaptık

Küçükçekmece'de 25 park yaptıklarını anlatan Çebi, “Yer yok dediler, bulduk! 25 yeni parkı Küçükçekmecemize kazandırdık. 18 parkımızı da çocuklarımız için kendi atölyemizde ürettiğimiz kent mobilyalarımızla yeniledik. İsrafı bitirdik, hizmeti getirdik! Önümüzdeki dönemde de yepyeni parklar açmaya ve ilçemizi öz kaynaklarımızla yenilemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Taziye evleri bitecek

İlçede yapılacak çalışmalara da değinen Çebi, “Komşularımız, yakınlarını son yolculuğuna uğurlarken kederli günlerinde zorluk çekmesinler diye taziyeevimizi tamamlıyoruz. Fatih Mahallesi Taziyeevi çok yakında hizmetinizde” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.