AK Parti Avcılar esnafın yanında!

AK Parti Avcılar esnafın yanında!
AK Parti Avcılar İlçe Teşkilatı esnaf ziyaretlerine hız verdi. Gruplara ayrılarak mahalleleri ziyaret eden teşkilat üyeleri, kahvehanelerden, kuaföre, çilingirinden, terzisine kadar çalınmadık kapı bırakmadı.

Esnaf ziyaretlerinin süreceğini söyleyen İlçe Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuk İşler Birim Başkanı Mustafa Bozkurt, “Ziyaretlerimizde hiçbir ayrım gözetmeksizin her kapıyı çalıyoruz. Esnafın sorunları dinleyip, çözüm için çalışmalar yapıyoruz” dedi.

 

Vatandaşı yerinde dinlemek ve sorunlarının çözümü için adım atabilmek için çat kapı esnaf ziyaretlerine hız veren AK Parti Avcılar ilçe teşkilatı bu hafta yine sokaklardaydı. Gruplar halinde Avcılar’ın mahallelerini ziyaret eden parti üyeleri, üst birimlere iletmek için esnafın isteklerini not aldı.

 

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN GAYRETLEYİZ”

Beraberindeki 5 kişiyle birlikte Mustafa Kemal Paşa Mahallesindeki esnafı gezen İlçe Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuk İşler Birim Başkanı Mustafa Bozkurt, “İlçe Başkanı Gürsel Balaban’ın önderliğinde esnafların tüm sorunlarını bölgemize yönelik önerilerini dinliyoruz. Tabiî ki ülkemizin her bölgesinde olduğu gibi bölgemizin esnaflarının da gerek özel gerekse genel bazı sorunları olabiliyor. Biz sorunlarını dinlediğimiz esnafın aynı zamanda önerilerini de kayda alarak bunu hem ilçe başkanımız hem il başkanımıza iletiyoruz. Çözüm noktasında büyük bir gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

“AYRIM YOK”

Bozkurt, ziyaretlerinde hiçbir ayrım gözetmeksizin her kapıyı çaldıklarını söyleyen Bozkurt, “Bizler modern Türkiye’nin birer ferdi olarak, AK Parti hizmet anlayışı ile bazen ziyaret ettiğimiz bir kahvehanede, herhangi bir vatandaşla karşılıklı okey oynayabiliyoruz. Çilingirinden, gelinlikçisine, pastanesinden, terzisine kadar esnafımızı yerinde ziyaret edip sorunlarını da yerinde gözlemleme imkanı buluyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum