Arnavut Dünya Güzeli Sakarya'nın tanıtım yüzü olacak

Arnavut Dünya Güzeli Sakarya'nın tanıtım yüzü olacak
2009 Dünya Güzeli Arnavut Almeda Abazi, İstanbul'da yapılacak turizm fuarında Sakarya'nın tanıtım yüzü olacak.

İstanbul TÜYAP'ta 10 şubat'ta açılacak 'Dogu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı' (EMİTT) öncesinde Sapanca'da bilgilendirme toplantısı yapıldı. Sapanca Sa-Sa deLuxe Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Akgün Altuğ, 2009 Dünya Güzeli Arnavut Almeda Abazi, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, STK temsilcileri ve fuar organizasyonunda yer alan temsilciler katıldı.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük yaptığı konuşmada, turizmde tanıtımın önemine değinerek şunları söyledi:

"Şehirler turizm açısından EMİTT Fuarını iyi değerlendirmiş ve turizm değerlerini sunmuş olacaklar. Biz bu yıl Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın organizasyon desteği, hem de mali desteği ile ajans bünyesinde yer alan 5 ilin bir araya geldiği büyük standlar, bir holde kendimizi anlatma fırsatı doğacak. Biliyorsunuz dönem başkanlığını da yürütüyorum Marka Kalkınma Ajansı'nın. Bu vesile ile Sakarya'yı en üst düzeyde en iyi bir şekilde tanıtma fırsatımız oluşacak."

ÖRGÜ KIYAFETLİ DÜNYA GÜZELİ

Sakaryalı Kadınlarının ördüğü kıyafeti giydikten sonra bilgilendirme toplantısına katılan 2009 Dünya Güzeli Almeda Abazi de duygularını şöyle dile getirdi:

"Öncelikle bölgenizi tanıtma fırsatını bana verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu benim için çok büyük bir onur. Çok mutluyum. Kadınların ördüğü bu giysiyi, bu hale getirmek zor olmalı. Çok düşünüyorum nasıl olduğunu. Burası çok güzel. Muhteşem bir manzarası var. 1,5 yıldır Türkiye'de yaşıyorum. Dünya güzeli olmak çok özel bir duygu. Çok mutluyum. Tabi ki bütün benim yaşımdaki genç kızlara okumalarını ve çalışmalarını tavsiye ediyorum. Ben bunu birlikte yapıyorum. 2 sinema filmi ile bir dizide oynadım. Başka projelerim var."

Protokol ve gazetecilerle fotoğraf çektiren Abazi, İstanbul'da başlayacak EMİTT Fuarında ilk gün Sakaryalı kadınların ördüğü gelinlik ve çeşitli giysileri giyerek defile sunacak.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.