'Binbir surat' yakalandı

'Binbir surat' yakalandı
7 ayrı sahte kimlik kullanıyordu!


ANTALYA'da kendisini yakalamak isteyen polis memurunu yaraladıktan sonra kaçan 'Binbir Surat' lakaplı sabıkalı dolandırıcı, sabaha karşı bir minibüste yakalandı. 7 ayrı sahte kimlik kullanan ve polisin adını 'M.E.' olarak bildiği şüphelinin 40 yaşındaki Yaşar Ş. olduğu belirlendi. Şüpheliyle birlikte sevgilisi ve bir arkadaşı gözaltına alındı.

Ankara Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, uzun süredir peşinde olduğu 'Binbir Surat' lakaplı sabıkalı dolandırıcıyı yakalamak için yaptığı çalışmada, sevgilisi Didem A.'ya ulaştı. Polis, sevgililerle bir arkadaşlarının, otomobili sahte belgelerle Antalya'da oturan bir kadına satmak için kente geldiğini belirledi. 2 polis memuru Antalya'ya gelerek, şüphelileri takibe aldı.

Dün akşam saatlerinde Şarampol Caddesi üzerinde şüphelilerin içerisinde olduğu otomobili sıkıştıran polislerden biri arka kapıyı, diğeri ise sürücü kapısını açarak onları etkisiz hale getirmek istedi. Bu sırada araç hareket edince arka koltukta oturan sevgililerin arkadaşı olan kişi kapıyı açan polisi itekleyerek yere düşürdü. Otomobilin ön kapısına asılan polis memuru Sefer Kırabal ise dolandırıcıyı etkisiz hale getirmek için mücadelesini sürdürdü. Kapıyı kilitleyen şüpheli, polis memurunu metrelerce otomobilin üzerinde götürdükten sonra zikzak yaparak düşürdü. Otomobil Kırabal'ın ayağının üzerinden geçerken, şüpheliler araçla izini kaybettirdi. Düşmeye bağlı kafa travması geçiren ve kaburga kemiklerinde kırık olan polis memuru Kırabal, hastanede tedaviye alındı.

Yaşar Ş.'nin içinde olduğu otomobil, gece geç saatlerde olay yerine yakın bir bölgede terk edilmiş halde bulundu. Araçta inceleme yapan polis, şüphelilerin taksi ile kaçtığını ve Akdeniz Bulvarı üzerinde araçtan indiğini belirledi. Polis cep telefonu sinyallerini de izlemeye aldığı Yaşar Ş.'nin bir araçla seyir halinde olduğunu tespit etti. Kepezüstü mevkiinde minibüsü durduran polis, Yaşar Ş., Didem A. ve 25 yaşındaki İsmail Ş.'yi yakaladı. Gözaltına alınan ve Asayiş Şube'ye götürülün şüpheliler hakkında 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan da işlem yapılacak. Diğer taraftan, polis memuru Sefer Kırabal'ın hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı öğrenildi.

7 ayrı kimlik kullandığı belirlenen Yaşar Ş.'nin çok sayıda suç nedeniyle 20 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.