Cem Kara, Akalanlılarla buluştu

Cem Kara, Akalanlılarla buluştu
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, şeffaf belediyecilik anlayışı gereği düzenlediği halk toplantılarına devam ediyor. Çatalca ilçesinde bulunan yakın ve uzak mahalleleri sürekli ziyaret eden Başkan Cem Kara, Çatalca Belediyesi’nin çalışmaları hakkında ilç
 
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara; Kabakça, İhsaniye, Subaşı, Çanakça köylerinden sonra geçtiğimiz akşam Akalan Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada köy kahvehanesinde düzenlenen toplantıda vatandaşlara Çatalca Belediyesi’nin nasıl yönetildiğini ve yapılan çalışmalar hakkında Başkan Cem Kara tarafından bilgiler verildi. 1043 km² ile çok büyük bir coğrafyaya hükmeden Çatalca Belediyesi’nin büyük yüzölçümü içinde yaptığı çalışmaları ve yaşanan sıkıntıları anlatan Başkan Cem Kara, “takdir edersiniz ki, böyle büyük bir coğrafyada hizmet etmek zor. Ama biz karşımıza çıkan ve çıkabilecek sıkıntılara rağmen işimizi yapıyoruz. Belediye olarak ilk olarak görevimiz, çöp toplamaktır. Sizler halk olarak ilk denetimcisiniz. Görmüş olduğunuz sıkıntıları bize bildirdiğinizde her zaman yapmış olduğumuz gibi yaşanan sıkıntı ve sorunun bir an önce çözümü için çalışmalar yapacağız. Buraya müdürlerimle beraber geldim. Temizlik İşleri Müdürü, Fen İşleri Müdürü, İmar ve Şehircilik Müdürü, Ruhsat ve Denetim Müdürü, Zabıta Müdürü, Başkan Yardımcıları buradalar. Belediyede göreve başladıktan sonra yeni müdürlükler kurduk, on dört tane müdürlüğümüz var ama sizlerin tanımanız gereken ve işinizin düşeceği müdürler ile burada bulunuyorum. Bana ilettiğiniz sıkıntıları konularına göre müdür arkadaşlarıma da anlatabilirsiniz. Onlar da en az benim kadar yetkilidirler ve sorunlarınızı çözmek için çalışmaktadırlar” dedi.
 
Vatandaşların belediyeye araya kimseyi koymadan bireysel olarak gelip, dertlerini sıkıntılarını anlatabileceğini ve başkanlık makamının randevulu veya randevusuz herkese açık olduğunu belirten Başkan Cem Kara, “bazen beni vatandaşlar arıyorlar; ‘alo başkan, aradım ama rahatsız ediyorum’ diyor. Yahu ne rahatsızlığı? Biz rahat etmek için başkan olmadık. Siz rahatsız edeceksiniz ki, bizler işimizi yapalım” dedi. Slayt gösteri eşliğinde yapılan halk toplantısında Belediye Başkanı Cem Kara Akalan Köyü imar planı hakkında da bilgiler verdi. Başkan Cem Kara, Akalan Köyü planları için 26 farklı kurumdan görüş alındığını ve bu görüşlere göre planların yapılacağını belirtti. Toplantı, Belediye Başkanı Cem Kara’nın konuşmasının ardından soru cevap kısmının da yapılmasıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.