CHP’li kadınlar muhtarları dinledi

CHP’li kadınlar muhtarları dinledi
CHP Büyükçekmece Kadın Kolları’ndan mahalle muhtarlarına ziyaret
 CHP Büyükçekmece Kadın Kolları Başkanı ve CHP İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Mehtap Tazegül başkanlığındaki kadınlar ilçede bulunan 23 mahalle muhtarını ziyaret ederek, muhtarların ve mahallelerin sorunları hakkında bilgi aldılar.
Muhtarlar ve Sivil toplum kuruyuşlarıyla dayanışma ve kaynaşma içinde olmak istediklerini belirten CHP Büyükçekmece Kadın Kolları Başkanı ve CHP İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Mehtap Tazegül, ‘Bunun için muhtarlarımız ve ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz.’ dedi.
Muhtarların sorun, sıkıntı ve beklentileri konusunda çözüm arayışları içerisinde olduklarını vurgulayan Tazegül, ‘Ülkemiz de her geçen gün çığ gibi büyüyen birçok sıkıntıyı göğüsleyen köylü vatandaşlarımızın sesine kulak verilmiyor. CHP Büyükçekmece kadın kolları olarak, burada yaşayan vatandaşlarımızı ziyaret etmek dertlerini dinlemek, sorunların çözümü noktasında üzerimize düşeni yapmak için bu görüşmelerimiz bundan sonrada devam ettireceğiz.’ dedi.
Ziyaretten memnun kalan Büyükçekmece Muhtarlar Derneği Başkanı ve Atatürk Mahalle Muhtarı Alkış Barış ve diğer mahalle muhtarları ise kendilerine gösterilen ilgiye ve de mahallelerinin sorunlarına el atmak isteyen CHP kadın kollarına teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.