Eski Bakan Dinçer,Gönül sofrasına katıldı

Eski Bakan Dinçer,Gönül sofrasına katıldı
Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarlarının Namık Kemal Mahallesi Özyurt Camisi önünde kurulan iftar sofrasına, eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer konuk oldu.
AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer Esenyurtluvatandaşlar ile ‘Gönül sofrası’ diye tabir ettiği sofrada buluştu.


Eski bakan ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer eli Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer de Gönül sofrasında bereketi paylaştı.

‘Birlik bozuculara itibar etmeyin’

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında yemek sonrası bir konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer, ülkemizdeki birlik ve beraberliği bozmaya çabalayanlara itibar edilmemesine değindi.
Dinçer vatandaş ile kendisini bir araya getirmesine vesile olan Esenyurt Belediyesine, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğluna ve İlçe Başkanı Şenay Değer’e teşekkür etti.

Ramazan akşamında çay sohbeti…

Sokak iftarı ardından AK Parti İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer ve beraberindeki heyet Esenyurt Belediyesi Ramazan etkinlik alanına geçerek, burada gerçekleştirilen faaliyetleri yakından görme fırsatı buldu. Eski bakan Ömer Dinçer ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Gaziler Parkında vatandaşlar ile çay içerek sohbet etti. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.