Gazeteci THY personelini çukurdan kurtardı !

Gazeteci THY personelini çukurdan kurtardı !
THY ( Türk Hava Yolları ) Uçuş Eğitim Başkanlığı, Florya yolu aylardır resimde görüldüğü gibi çukurlar, çamurlar içindeydi.

Asfalt yaması gerekiyordu. Kimse ilgilenmedi. Bu çukurlara düşmemek için sağa sola kaçan arabalar, trafikte tehlike yaratıyordu.

Çevre ve görüntü kirliliği THY na ve civardaki Tarkim, Sancak gibi havacılık firmalarına yakışmıyordu. 8 bin hostes, 4 bin pilot hemen her hafta bu yolu kullanıp, simülatör ve diğer eğitimler, işlemler için Eğitim başkanlığına geliyor. Pilotlardan 500 ü yabancı uyruklu. 

GAZETECİ BORAN YİNE  DEVREYE GİRDİ. 

iSTANBUL 3. Bölge Ak Parti milletvekili adayı. Star TV E. Protokol Müdürü Dursun Boran. Bu ihmali hemen resimli e-maille Büyükşehir Yol Bakım Müdürlüğüne bildirip çukurların asfaltlanmasını, çevre ve görüntü kirliliğin bitirilmesini talep etti. Yol THY na, AB yolundaki Türkiye'ye yakışmıyor dedi. 

Yol Bakım Şefi Ömer Alkış ve yardımcısı Ahmet Akgül, kar ve yağmur bitince dün yolu asfaltladılar. Yüzlerce arabanın ön düzeninin, rot balans ayarlarının bozulmasını önlediler. Milli servet otoların yıpranmasını, masraf açmasına engel oldular. Dua ve Teşekkür aldılar. THY ve havacı personeli çamurdan, çukurdan kurtardılar.

ÇEVRECİ , DUYARLI GAZETECİ.

Disiplini, düzeni, çevreye olan hassasiyeti ile tanınan 30 senelik gazeteci Dursun Boran. Çevresinde gördüğü her " kamu hizmeti " eksikliğini resimleyip, anında maille ve haberler yaparak kurumları harekete geçiriyor. Yaşanılır Türkiye için 24 saat mücadele ediyor. Her meslek sahibininde aynı duyarlılık içinde olmasını istiyor.

DAHA ÖNCE YOLU ASFALTLATTI, KALDIRIM YAPTIRDI. 

Paslı elektrik direklerini değiştirdi. THY gibi dünya devi milli kuruluşun tüm yolları ve binaları botanik bahçesi gibi olmalı diyen THY Elit Plus müşterisi Boran. Belediyeleri temiz çevre için yetersiz kaldığını söylüyor. 
Gazeteciler sadece tenkit eden değil, eksiklerin giderilmesi için maddi/ manevi mesai harcayan kişiler olmalı diyor Boran.

THY PERSONELİ TEŞEKKÜR ETTİ. 

THY Eğitim Başkanı Kaptan Sedat Şekerci, Kabin Eğitim Müdürü Yonca Ceylan, Eğitim Şefi Gamze Madak, PİLVAK ( Türkiye Hava Yolu Pilotları Vakfı ) başkanı Kpt. Hüseyin Belpınar ve çok sayıda kaptan Boran'ı Watsap ve maille kutlayıp. Teşekkür ettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.