Gelinliğiyle uğurlandı!

Gelinliğiyle uğurlandı!
Konservatuvar öğrencisi Seda Çelik toprağa verildi!..

ELAZIĞ'daki Fırat Üniversitesi Hastanesi'nin 10'uncu katından atlayarak canına kıyan Fırat Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencisi 23 yaşındaki Seda Çelik, tabutunun üzerine gelinliği serilerek göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Konservatuvar 4'üncü sınıf öğrencisi Seda Çelik dün sabah saatlerinde, 'Böbreklerim ağrıyor, hastaneye gideceğim' diyerek evinden ayrıldıktan sonra gittiği üniversite hastanesinin 10'uncu katından atlayarak yaşamına son verdi. Seda Çelik'in yaşamına son vermeden önce ablasına cep telefonuyla 'Ben kötü bir şey yapmadım. Hakkınızı helal edin' yazılı mesaj çektiği iddia edilmişti.

Seda Çelik, bugün Elazığ Cemevi'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurladı. Törene Seda Çelik'in ailesi, yakınları, üniversitedeki arkadaşları ve hocaları katıldı. Törene katılanlar gözyaşı dökerken, Seda Çelik'in hiç bir sorunu bulunmadığı ve intiharına bir anlam veremediklerini söyledi. Cemevindeki törenin ardından Çelik'in tabutu üzerine gelinlik örtülüp, eller üzerinde taşınarak Gülmez Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Seda Çelik'ten geriye bir yıl önce evlenen ağabeyinin düğününde sahneye çıkarak şarkı söylerken çekilen görüntüleri kaldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.