İş başa düştü!

İş başa düştü!
Fatih'te kontrolden çıkan hatlı minibüsün yan yatması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı
Kaza O-2 Karayolu, Vatan Caddesi bağlantısında, dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Seyrantepe'den aldığı yolcuları Topkapı'ya götüren Mesut Akpolat (26) , Vatan Caddesi'ne bağlanırken, iddialara göre yakın mesafede inecek yolcusu olmadığı için hızını arttırdı. Su kanalı için kazı yapılan ve çamurla kaplı olan viraja hızlı giren minibüs kontrolden çıktı.

Su kanalına doğru yönelen minibüs, hiç hız kesmeden kanala girerek toprak yığınlarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yan yatan minibüsteki, Mesut Akpolat, Songül Karcı ve Mehmet Akyüz yaralandı. Olay yerinden geçen başka bir hatlı minibüsün şoförü, kazayı görerek durdu. Bir yandan polise ihbarda bulunan minibüsçü bir yandan da yaralıları araçtan çıkardı. Olay yerinden geçen içinde hasta olan bir ambulans da yaralılara ilk müdühaleyi yapmak için durdu. Ambulanstan yapılan telsiz anonsu üzerine olay yerine 3 ambulans daha yönlendirildi.

Şoför ve Songül Karcı ambulansla çevre hastanelere kaldırılırken, Mehmet Akyüz kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kazayı ucuz atlattıklarını belirten Akyüz, " Vatan Caddesi'ne yaklaşınca, bu çevrede inecek olup olmadığını sordu. Yakında inecek yolcu olmadığı için hızını arttırdı. Viraja da biraz hızlı girince araç kontrolden çıktı. Sonra minibüs yan yattı" diye konuştu.Olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliğini alırken, yere saçılan paraları da topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.