Kadıoğlu Ahmet Hakan’ı ağırladı

Kadıoğlu Ahmet Hakan’ı ağırladı
Esenyurt’u ziyaret eden Ahmet Hakan’ı makamında ağırlayan Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu daha sonra yaptırdığı hizmetleri gezdirdi.
Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı, Televizyon Yorumcusu Ahmet Hakan UCRA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz’un konuğu olarak geldiği Esenyurt’ta, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ahmet Hakan’la bir süre görüşen Başkan Kadıoğlu, yaptığı hizmetleri yerinde görmesi için birlikte ziyaret turuna çıktılar. UCRA Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz ve Belediye Başkan Danışmanı Metin Karakoç’un da eşlik ettiği ziyaret turunda Recep Tayyip Erdoğan Parkı, Şehitler ve Gaziler Parkı, Şehir Stadyumunun yanı sıra, Esenyurt Belediyesi’nin yaptırmış olduğu Devlet Hastanesini gezdiler. Ziyaretten son derece memnun kaldığını söyleyen Ahmet Hakan, yıllar sonra geldiği Esenyurt’u tanıyamadığını belirterek, Başkan Kadıoğlu’nu hizmetlerinden dolayı tebrik etti.
 
Kadıoğlu teşekkür etti
Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı, Televizyon Yorumcusu Ahmet Hakan’ın ziyaretinden dolayı son derece memnun olduğunu söyleyen Başkan Kadıoğlu, “Yeniden inşa ettiğimiz ilçemizi halka mal olmuş şahsiyetlerin ziyaret etmesi gösteriyor ki, yaptığımız çağdaş ve modern hizmet projelerimizle, büyüyen, gelişen Esenyurt’u çekim merkezi haline getirmemizden kaynaklanmaktadır” derken, Ahmet Hakan’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
 
Hakan şaşkınlığını gizleyemedi
Uzun yıllar Esenyurt’a gelmediğini söyleyen Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı, Televizyon Yorumcusu Ahmet Hakan, yapılan hizmetleri görünce şaşkınlığını gizleyemezken, tanımakta güçlük çektiğini dile getirdi. İlçenin çok değiştiğini, geliştiğini belirten Hakan, “Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun ilçede yapmış olduğu hizmetler karşısında çok şaşırdım. Bu büyük bir mücadeledir ve inanılmazın yanında, yıllar önce ilçeyi bu halde hayal dahi edemezdik. İstanbul’un Mega Köyü diye anılan Esenyurt’ta bugün dünyaya örnek bir kentsel dönüşümün yaşandığını görüyorum. Bu tam bir kentsel değişim ve dönüşümdür. Şuan dünyanın modern kentleriyle yarışır hale geldiğini görmenin sevincini yaşıyorum” diyerek, Başkan Kadıoğlu’nu kutladı ve başarılar diledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.