Kemal Türk: "Odayı sattırmayacağız"

Kemal Türk: "Odayı sattırmayacağız"
Şoförler Odası Yönetimi Değirmenciyi ziyaret etti

Avcılar Şoförler odası yöneticileri geçtiğim günlerde evi kurşunlanan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenciyi makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Oda Başkanı Kemal Türk Değirmenciyi ziyareti sırasında Avcılardaki şoför esnafının sıkıntılarını anlatarak Değirmenci'den destek istedi. Özellikle stadyumun bulunduğu Namık Kemal Caddesi üzerindeki otobüs terminallerinin trafiği büyük ölçüde aksattığını ve bu terminallerin kaldırılmasını isteyen Türk bazı durakların yeniden düzenlenerek modern hale getirilmesini talep etti. Kemal Türk ve beraberindeki yöneticiler başkana geçmiş olsun dileğinde de bulundu.
Odayı sattırmayacağız
Kemal Türk Avcılar şoförler odasını mahkemeye veren kahyaların davayı kazanıp odaya icra getirilmesinin şoku üzerine, "Biz yönetime yeni geldik. Amacımız şoför esnafı arkadaşlarımızın hak ve hukukunu korumaktır. Odayı mahkemeye vererek icra getirten kahyalar bu alacakları asla hak etmemişlerdir. Ancak mahkeme böyle bir karar vermiştir. Şu an odaya maalesef icra getirilmiştir. Biz yönetici olarak bunları üstesinden geleceğiz. Odamızı asla sattırmayacağız. Haciz'i ortadan kaldırmak için esnaf arkadaşlarımızla bir araya geleceğiz. Odamızın kapısına kilit vurdurmak için yönetime gelmedik" şeklinde konuştu.
Değirmenciden destek
Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci ise Şoförler odası yöneticileri kabulü sırasında yaptığı açıklamada, "Biz sürekli olarak esnafımızın yanındayız. Onlara gereken desteği her zaman verdik bundan böyle de vermeye devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.