Maltepe'de 6 araç kundaklandı

Maltepe'de 6 araç kundaklandı
6 araç kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı.
Maltepe'de 6 aracı kundaklayan saldırganlar olay yerinden kaçarken, araçları yanan vatandaşlar araçlarını kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştı.

Edinilen bilgiye göre saat 01.00 sıralarında Maltepe Gülsuyu Mahallesi Ebabil Sokak üzerinde bulunan 6 araç kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklandı. Saldırganlar araçları ateşe vedikten sonra olay yerinden yaya kaçarken, mahalle sakinleri yanan otomobilleri farketti. Bir yandan araçları söndürmeye çalışan vatandaşlar diğer yandan polis ve itfaiyeye haber verdi. Vatandaşların kovalarla su taşıyarak müdahale ettiği yangın olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü. Polis, etrafta kaçan şahısları yakalamak için arama çalışmaları başlatırken olay yerinde delil topladı.

Vatandaşlar, bazı araçların LPG'li olduğunu ve patlama ihtimalinin olduğunu söyleyerek “Çok şükür insanlara bir şey olmadı. İnsanların canını tehlikeye atıyorlar. Bunlar kendini bilmez insanlar. Eşimin biriktirdiği parayı bir çapulcu yaktı gitti. Halka zarar vermekten başka yaptıkları bir şey yok. Hak aramak istiyorlarsa bir yürüyüş yapsınlar. Devletle ilgili sorunları varsa devletle halletsinler. İnsanların malına canına kastetmesinler. Bunu yapan insan değil"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.