Mardin'de kadın doğum evinde patlama

Mardin'de kadın doğum evinde patlama
Mardin'de Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde kazan dairesinde bir patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.
MARDİN'de Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin kalorifer kazanında meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, hastane tahliye edildi. Mardin Valisi Hasan Duruer, patlamanın kazandaki onarım çalışması sırasında gaz sıkışmasından kaynaklandığını söyledi.

Mardin'in Yenişehir Semtinde bulunan Mardin Kadın Doğum ve Çocuk hastalıkları hastenesinin kalorifer kazan dairesinde bu sabah saat 09.00 sıralarında onarım yapılırken, gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlamanın şiddeti ile hastanede büyük hasar meydana gelirken, olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaye ekibi sevk edildi.  

Patlama anında Gaziantep'ten kazan dairesindeki onarım için gelen Metin Özçalışkan (45) yaşamını yitirdi. Patlamadan sonra hastanede bulunan hastaların tahliye edilirken, Mardin Valisi Hasan Duruer, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün hastaneye gelerek incelemelerde bulundu.  Duruer, patlamanın gaz sıkışmasından kaynaklandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum