Meclis’te yoğun gündem

Meclis’te yoğun gündem
Esenyurt belediye meclisi Şubat ayı birinci oturumu hafta başındaki toplantıda, 26 gündem maddesi ilgili komisyonlara havale edilerek, meclis toplantısı kısa sürmüştü.Şubat ayı ikinci toplantısı ise komisyonlardan gelen maddeler üzerinde görüşülmesi yoğun
 
Esenyurt Belediye meclisinin Şubat ayı oturumu Meclis Başkan Vekili Temur Akçiçek tarafından yönetildi.26 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, bazı maddeler okunarak, başkanlık makamına ve diğer komisyonlara havale edildi.
Esenyurt imar planları ile ilgili maddeler ise tek tek okunarak ve meclis üyelerinin üzerinde görüş bildirmeleri ile oylamaya sunuldu.
Meclis gündemindeki, 25 ve 26. maddelerinin görüşmeleri sırasında bazı maddelere CHP ve BDP’li meclis üyelerinin itirazlarına karşı AK Parti grubu sözcüsü Mustafa Akboğa ve imardan sorumlu başkan yardımcısı Selahattin Boyraz’ın açıklamaları ile 1/1000 ölçekli imar planları ile alakalı bazı maddeler oy birliği, bazı maddeler ise oy çokluğu ile meclisten geçti.Yoğun geçen Şubat ayı Esenyurt Belediye meclis toplantısı Meclis Başkan Vekili Temur Akçiçek başkanlığında tamamlanarak, bir sonraki meclis 7 Mart 2011’de toplanılmak üzere sona erdi.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.