Meral Akşener İstanbul’un tanınmış işadamlarını ziyaret etti

Meral Akşener İstanbul’un tanınmış işadamlarını ziyaret etti
TBMM Başkanvekili Meral Akşener MHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nın programı çerçevesinde İstanbul’da gerçekleştirdiği bir dizi ziyarette üretimin önemine değindi. Akşener, ‘Üretimi olmayan bir ekonomi sakattır, üretim zenginliktir’ dedi.
TBMM Başkanvekili ve MHP 3. Bölge Milletvekili Meral Akşener partisinin Büyüçekmece İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş ile birlikte İstanbul’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. MHP İlçe Başkanlığı’nın organizasyonu dahilinde 3 bin ile 20 bin arası istihdam sağlayan ticari kuruluşlara gerçekleştirilen ziyaretlerde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.  
İlk ziyaret Altınbaş’a
İlk ziyaretini Türkiye Altın İhracatçılar Birliği ve Atınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı  İmam Altınbaş’a gerçekleştiren Akşener, ünlü işadamından altıncılık sektörü hakkında bilgi aldı. Altınbaş Holding yönetim binasını gezen Akşener ve Güneş, yapılan çalışmaları yakından izledi. Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş’ın son derece samimi karşıladığı MHP heyeti ziyaretten memnun ayrıldı.
Tekstil ekonominin lokomotifi
İkinci ziyaretini Baydemirler  Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Baydemir’e gerçekleştiren Akşener, tekstilin Türk ekonomisinin lokomotifi olduğunu söyledi. İstihdam sağlayan kurumlara sahip çıkılması gerektiğini hatırlatan Akşener, ‘Düştüğümüz darboğazdan ancak bu şekilde çıkarız’ uyarısında bulundu.  Yaptığı çalışmalardan dolayı Erdoğan Baydemir’i kutlayan Akşener, bu dönemde işadamlarının cesur olmasını istedi.
Binbir çeşit çikolata
Pelit Pastacılık ve Gıda Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ayan’ı da ziyaret eden Meral Akşener ve Alaattin Yavuz Güneş gıda üretiminin yapıldığı tesisleri gezdi. Ayan’dan gıda sektörü hakkında bilgi alan Akşener, tesisin kusursuz olduğunu ifade etti.
Son durak Zorlu
MHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nın programı dahilinde son olarak Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nazif Zorlu ziyaret edildi.  Zorlu ile yapılan görüşmeye Akşener ve Güneş’in yanı sıra MHP MYK Üyesi Abdurrahman Başkan da katıldı.
Yerli sanayi önemli
TBMM Başkanvekili Meral Akşener ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada yerli sermeyeninin Türkiye açısından çok önemli olduğunu belirterek, ‘En önemli sorunumuz işsizlik. İşsizliğin önüne geçmek içinde istihdam gerek. İstihdamı artıracak olan da işadamlarımızdır’ dedi. Sanayicilerin sorunlarını da dinleyen Akşener, muhalefet partisi mensubu olarak elinden geleni yapacağının sözünü verdi.
Politikalarımızı anlatmamız lazım
Yapılan ziyaretlerden sonra yaptığı açıklamada parti politikalarının her kesime anlatılması gerektiğini savunan MHP İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş, sanayici kesiminin MHP’yi fazla tanımadığını söyledi. MHP’nin ekonomi konusunda ciddi politikalarının olduğunu hatırlatan Güneş, ‘Parti bünyemizde hiçbir partide bulunmayan ekonomistler var. Ekonominin geleceği için Türkiye’nin önünü açacak projelerimiz var. Fakat bu çalışmalarımızı her kesime duyurmak zorundayız. Yaptığımız ziyaretlerde işadamlarımızla fikir alışverişinde bulunduk. Hem onların sıkıntılarını dinledik, hem de kendi çalışmalarımızı onlara anlattık’ dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.